MENU

Герега натравила на журналистку мордоворотов-охранников, а потом обвинила в покушении. ВИДЕО

2915 5

 


Виборча кампанія - цеконкуренція ідей, світоглядів, програм.Але тільки не для провладних кандидатів.Для них це лише черговий антизаконнийпроцес узурпації влади, заради якого вхід ідуть усі методи - підкуп, залякування,фізичне насильство, брехня, наклеп,фальстфікація. Яскравий приклад такихдій я і хочу описати нижче, грунтуючисьна фактах та неспростовних доказах.

21вересня 2012 року виконувач обов'язківміського голови Києва, кандидат відвлади в окрузі №215 Галина Герега,використовуючи адмінресурс, проводилаагітаційну зустріч у школі №39 на Лісовомумасиві. На збори прийшла група журналістів,зокрема, журналіст газети ВО "Свобода"Онисія Гарай. Коли журналістка поставилазапитання Г. Герезі, її охоронець напавна дівчину й почав бити; у цей час в іншихжурналістів вибили з рук відео- тафототехніку. Наостанок нападникивикликали на підмогу загін "Беркута".

Післяцього один із охоронців провладногокандидата давав пояснення міліції: вінзвинувачував 19-річну тендітну журналісткуОнисію Гарай у тому, що вона… напала нанього з ножем (!) та хотіла пограбувати(!!!)

Але найцікавіше почалося потім.Прес-служба Гереги розповсюдила офіційнузаяву, що на неї... було вчинено замах(напад журналістки з ножем)! Потім вефірі Шустер-live про це ж сказав самШустер (з його слів - йому особисто проце повідомила Герега і зараз вона їдев студію). 

Я не міг просто сидітиі слухати таку феноменальну маячню танегайно відправився в студію Шустера,хоча в цей час мав бути секундантомТягнибока на "Великій політиці".Приїхавши до Шустера, я взяв із собоювідео того, що в дійсності відбулося,видзвонив Онисію Гарай (щоб вона тежнегайно їхала в студію) та розказав усюситуацію Ігорю Мірошніченку, який якраззнаходився на передачі.

Як тількия з"явився в кулуарах Шустера та почавдавати коментарі (в ефір мене не пускали),Герега очевидно передумала їхати наефір. Як завжди уникла публічної зустрічізі мною. Тим більше в нас було відео, якепоказувало правду і те, що її прес-службарозповсюдила наклеп та відверту маячню.А Ігор Мірошніченко щодо цієї ситуаціївсе сказав в ефірі - відео його вситупускоро буде.

Отже, шановні друзі,пропоную вашій увазі відеозапис "замаху"19-річної дівчинки-журналіста на виконувачаобов"язки міського голови пані Герегу,яка іде в оточенні десятка кремезнихохоронців. Суть "замаху" полягалав тому, що 19-річна дівчина хотілапоцікавитися у пані Гереги, чому вонавикористосвує адмінресурс. У відповідьохоронці Гереги скрутили дівчинку,викликали Беркут, а потім Герега заявила,що неї напали з ножем. Ось тепер і оцінітьсамі колосальність та ницість брехні.Заламувати і бити 19-річну дівчину-журналістку,викликати Беркут, а потім ще і звинувачуватиїї в замаху! Лише за те, що насмілиласязадати "небожителю" незручнепитання! Це ж як треба зневажати табоятися людей! 

 

Андрій Іллєнко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини