MENU

Новий уряд знаходиться під впливом Порошенка - так відбулась узурпація влади

10895 8

Коли Юлія Володимирівна Тимошенко застерігала перед виборами від такого порушення закону, як створення чинним тоді вже президентом блоку свого імені та випихування цього блоку на вибори, мудьорі не звернули на це уваги, вони воліли далі наєднуватися черговим диктатором.

А тепер бачу волання щодо іноземців-міністрів і зі здивуванням помітила, що деякі люди помилково звинувачують в цьому Яценюка.

Товариші, від Яценюка залишилося 2 міністри: Аваков і Петренко. Всі решта тепер, завдяки зєло-борзо-мудьорому голосуванню на виборах та наступної торгівлі між Порошенком та Яценюком, що її Яценюк відверто програв, відносяться до квоти БПП.

Тобто і іноземці, і всі решта "пречудові" призначення, які на нас іще чекають - це будуть призначенці Порошенка!

Таким чином, в результаті горезвісного висуванням Порошенком блоку свого імені на виборах, завдяки цього зухвалого порушення виборчого законодавства ми замість уряду отримуємо колективну Гонтарєву - Гелетея - Клімкіна. І годі сподіватися, що відставка Гонтаревої щось тут виправить. Вона діяла не за власним бажанням. Он, Гелетей пішов, так що, в армії щось виправилося? Нічого. Тому що ця риба гниє з голови, а голова - не призначенець, а той, хто його призначив! 

Для тих, хто забув, нагадаю, як Порошенко продавлював через Раду цих міністрів та голову НБУ, як він погрожував розпустити Раду. 

Тоді стерпіли, утерлися, мовляв, "війна".

Ну так він пішов далі: тепер увесь уряд фактично під ним. Тобто відбулася УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ, узурпація т.зв. президентом повноважень ВР через висунення на вибори блоку свого імені, що заборонено законом.

Це не єдина ознака і не єдиний крок в узурпації влади Порошенком. І навіть не перший. Але це - найкрупніший крок.

Давно слід зрозуміти, що порушення виборчого законодавства - прямий шляхдо диктатури. Абсолютно правильно сказав Ігор Луценко: демократія - це процедури. Саме так. Порушення процедур, хай там яким дрібним воно видається обивателю, призводить тут до катастрофічних наслідків.

А Тимошенко слід слухати.

Тимошенко знає політику, знає владу та передбачає наслідки.

Що швидше маси це зрозуміють, то менше буде проблем.

Катерина БЕРЛІЗОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини