MENU

Найочікуваніші фільми 2015

7661 3

 Найвідоміші режисери світу вже заявили про свої майбутні покази, адже сезон кінострічок 2014 року добігає кінця. Глядачі з несамовитим захопленням спостерігали яскравими та непередбачуваними сюжетами. Актори виконували свої ролі на “відмінно”, глядач, в свою чергу, повністю проникався захоплюючими історіями та відкривав у всоєму серці нові почуття.

 

Сподіваємося, що доза нових фільмів надихне глядачів не менше, а рейтинги фільмів 2015 року взірвуть Інтернет позитивними коментарями та відгуками. Пропонуємо ознайоммитись із кінострічками наступного року, аби бути вкурсі новинок кіномистетства.

 

"Форсаж 7"

Жанр: екшн, кримінал, трилер

 

У головних ролях: Він Дізель, Пол Вокер, Двейн Джонсон

 

Прем'єра а Україні: 2 квітня 2015

 

"Форсаж" не тисне на гальма! Вже у 2015 для всіх прихильників успішної франшизи - нова порція адреналіну.

 

Команда Домініка Торрето (Він Дізель) знищила ворога Оуена Шоу, але його брат Аян (Джейсон Стетем) прагне помститися відважним стрітрейсерам. Найшвидші авто, найспокусливіші дівчата і перегони на виживання. Їх не зупинити!

Трейлер до фільму 

"Месники: Ера Альтрона" 

Жанр: пригоди, фантастика, екшн

У головних ролях: Кріс Еванс, Роберт Дауні-мол, Кріс Хемсворт, Скарлет Йоханссон, Аарон Тейлор-Джонсон, Елізабет Олсен.

Прем'єра в Україні: 30 квітня 2015

Людство на межі знищення. Штучний інтелект Альтрон, створений для захисту нашої планети, обертає зброю проти неї. Таємна організація "Щ.И.Т." змушена звернутися по допомогу до наймогутніших героїв Землі – Месників. Студія Марвел готова вражати уяву глядачів видовищними візуальним ефектами та фірмовим гумором.

Трейлер до фільму

"Кредо вбивці"

Жанр: пригодин, фантастика, екшн

У головних ролях: Майкл Фассбендер

Прем'єра в Україні: 6 серпня 2015

В центрі сюжету — бармен, який дізнався про причетність своїх предків до прадавньої общини ассасинів і був викрадений секретною, пов'язаною з орденом тамплієрів корпорацією. Тепер його відправляють у минуле, щоб знов пережити спогади предків та відшукати безцінні артефакти. По мотивах однойменної комп'ютерної гри компанії Ubisoft. 

Трейлер до фільму

"П'ятдесят відтінків сірого"

Жанр: драма, мелодрама, еротика

У головних ролях: Джеймі Дорнан, Дакота Джонсон, Марша Гей Харден, Віктор Расук, Дженніфер Ілі

Прем'єра в Україні: 12 лютого 2015

«50 відтінків сірого» - це історія непростих стосунків між студенткою Анастейшою та загадковим мільйонером Крістіаном Греєм. Скромна дівчина, яка за випадковим збігом обставин прийшла до мільйонера на інтерв'ю, закохується в нього. Однак із красивим і казково багатим хлопцем не так все просто.

Книга переповнена еротичними сценами, яких не бракуватиме й у стрічці. «50 відтінків сірого» неодноразово критикували за відсутність ідеї та літературного стилю, що не завадило його авторці зібрати мільйонні прибутки, а самій історій стати бестселером.

Трейлер до фільму

"Фантастична четвірка"

Жанр: фантастика, фентезі, екшн

У головних роях: Майлз Теллер, Джеймі Белл, Майкл Б. Джордан, Тобі Кеббелл

Прем'єра в Україні: 18 червня 2015 

Дуже багато прихильників фантастичного жанру з нетерпінням чекають виходу. Це продовження знаменитого фільму з тими ж головними героями, що і в попередніх частинах. Блокбастер знятий кіностудією CenturyFoxв Луїзіані. Режисером став вже не невідомий Джошуа Транк, що прославився фільмом "Хроніка". Сценарій написав Джереми Слэйтер. 

Історія про чотирьох молодих астронавтів, які наважилися на авантюрну подорож у космос для дослідження аномальної хвилі космічної енергії. Повернувшись з подорожі, вони виявили у себе надздібності, які назавжди змінили їх життя ...

Трейлер до фільму

"Зоряні війни: Епізод 7"

Жанр: пригоди, фантастика, фентезі, екшн

У головних ролях: Енді Серкіс, Харрісон Форд, Донал Глісон, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Лупіта Ніонго

Прем'єра в Україні: 17 рудня 2015

Хай буде з вами сила! Продовження епічної і класичної саги в ще масштабнішому форматі. Дія відбувається через 30 років після "Повернення Джедая". Студія Дісней та Лукас Філмз обіцяють справжнє видовище в найкращих традиціях жанру, а сюжет поки що тримають в таємниці.

Трейлер до фільму

"Термінатор: Гензис"

Жанр: бойовик, пригоди, фантастика, екшн

У головних ролях: Арнольд Шварценеггер, Емілія Кларк, Джей Кортні, Джейсон Кларк, Дуглас Сміт, Джонатан Кімбол Сіммонс

Прем'єра в Україні: 1 липня 2015

Рік 2029. Джон Коннор, лідер опору, продовжує війну проти машин. Під час оборони Лос-Анджелеса, страхи Джона перед невідомим майбутнім посилюються, коли шпигуни ТЕХКОМА розкривають новий план Скайнет, з якого стає ясно, що комп'ютер збирається атакувати одразу на двох фронтах: в минулому і майбутньому. Це назавжди змінить хід війни.

Трейлер до фільму

"Земля завтрашнього дня"

Жанр: детектив, фантастика

У головних ролях: Джордж Клуні, Брітт Робертсон, Джуді Грір, Кетрін Хан

Прем'єра в Украні: 21 травня 2015

Зв'язані спільною долею, талановита дівчина-підліток з неймовірним потягом до нових знань та колишній геній-винахідник, що пережив розчарування і крах своїх ілюзій, вирушають крізь час і простір у повну небезпек місію, щоб розкрити секрети таємничого місця, яке існує в їх спільній пам'яті під назвою “Tomorrowland”.

Трейлер до фільму

"007: Спектр"

Жанр: трилер, бойовик, екшн

У головних ролях: Деніел Крейг, Наомі Харріс, Ральф Файнс, Бен Уішоу, Леа Сейду, Рорі Кіннер

Прем'єра в Україні: 29 вересня 2015

Після беззастережного успіху останнього фільму бондіани "Координати "Скайфолл" володар премії "Оскар" Сем Мендес знову в режисерському кріслі найвідомішою шпигунської історії. Таємниче послання з минулого Бонда виведе його до зловісної терористичної організації «Спектр». Поки М бере участь у політичних баталіях, відстоюючи інтереси MI6, Бонд відкриває завісу брехні, щоб розкрити жахливу правду, приховану «Спектром». Потужні вороги, заплутані інтриги, розкішні авто, спокусливі леді і Бонд. Джеймс Бонд.

Трейлер до фільму

Для наймолодших

Світ мультиплікації також не стоїть на місці. На своїх юних глядачів чекають ще багато стрічок. Для наймолодших кінолюбителів режисери та мультиплікатори підготували також безліч пригод улюблених героїв. Ось деякі із них:

"У пошуках Немо 2"

Продовження легендарного мутьтфільму має назву "У пошуках Дорі" і вийде на екрани у листопаді 2015 року. Режисером проекту виступить Ендрю Стентон, ролі озвучать актори Еллен Дедженересс і Альберт Брукс, заявив представник компанії Walt Disney.

Мультфільм буде розповідати про рибку Дорі, яка шукатиме сім’ю і зрозуміє значення таких понять, як дружба та вірність. У новій стрічці глядачів чекає зустріч з уже улюбленими героями – Немо, Марліном, а також новими персонажами. Дія розвернеться поблизу каліфорнійського узбережжя, компанію також чекають пригоди в Австралії.

Нагадамо, що мультфільм "У пошуках Немо" вийшов на екрани в 2003 році. При бюджеті 94 млн доларів картина заробила в прокаті трохи більше 900 млн. Стрічка удостоєна престижної премії Американської академії кіномистецтв "Оскар" як “найкращий повнометражний анімаційний фільм”. 

"Губка Боб 3D"

 

 

Губка Боб 3D - пряме продовження повнометражного мультфільму «Губка Боб - квадратні штани», який вийшов в 2004 році. За сюжетом Губка Боб і його друзі виходять на сушу, що б протистояти пірату Аламеда Джеку, якого грає Антоніо Бандерас. У фільмі будуть поєднуватися як анімація, так і «живі зйомки». Світова прем'єра фільму очікується у лютому 2015 року.

Приємного перегляду!

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини