MENU

Депутати спускають в унітаз час, який для них вигризають солдати

14266 6

Після виборів минуло вже два місяці, а депутати зі скрипом проголосувати за сумнівної якості Програму дій уряду, "героїчно" викинути Лесика і ще кількох муда*обів з комітетів .... і все . 

І в п'ятницю, коли йде подача і зачитування депутатських запитів - у парламенті сидять лише два десятки депутатів. По ходу всі інші розбіглись готуватися до ефірів, ох уж ця ‪‎медіаспільнота‬.

І перерва до 23 грудня. Ну вони ж білі люди, не пристало гнути спину на законотворчій ниві. Вже хочу глянути на роботу депутатів в округах - це буде просто феєрично. Звичайним людям до одного місця розповіді про більшість реформ - ламають голову над виживанням у цій країні.

Вже втомився писати про низьку ефективність цього парламенту, але ж це не огульна критика - просто за...ло, що вони розмінюються на дрібниці, коли на Донбасі кожного дня вбивають наших. Днями ми поховали вбитого побратима, а по приїзді я дізнався, що за день рада пропрацювала лише дві години - ну це не п...ц же ? Солдати вигризають для нас час, а Рада тупо спускає цей подарунок в унітаз. Якось більше відповідальності треба проявляти, мандатоносці, ато буде вам п...рєзка, а не униле існування у якості "парламентського гумусу" і конкурси по зборам лайків за рахунок інсайдерської інфи.

Роман КУЛИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини