MENU

Найдивніші колекції світу. ФОТО

6023 1

Таким хобі, як колекціонування, захоплюються у всьому світі. Філателісти збирають марки, нумізмати колекціонують монети, а фалеристи - різні нагороди. Але є й такі люди, які збирають вельми незвичайні колекції.

У штаті Мічиган один стоматолог зібрав свою власну колекцію тюбиків зубних паст. Валерій Колпаков має їх 1 800 штук.

Джон Резникофф, житель Коннектикуту, володіє дуже дивною колекцією. Вона складається з волосся знаменитих людей. У колекції є волосся Мерилін Монро, Авраама Лінкольна, а так само Альберта Ейнштейна. Те, що волосся належить саме цим людям, що підтверджено документально.

Жінка з німецького міста Дюссельдорф, Бетіна Дорфман, є власниці колекції, в яку входить більше, ніж 6 000 ляльок Барбі.

Ви чули коли-небудь про те, щоб люди збирали наклейки на бананах? А ось в США Беккі Мартс має таку колекцію, що складається з 7 000 штук.

Житель В'єтнаму, Ван Гуохуа захоплюється дивним хобі. Він колекціонує нерозпечатані пачки сигарет. Розклеює чоловік колекцію на стінах квартири. Вже зібрано 30 000 пачок.

Бортові гігієнічні пакети ("пакети для нудоти" на літаках і кораблях) збирає Стівен Сильберберг. Для цього він створив Віртуальний музей мистецтв бортових гігієнічних пакетів (Air Sickness Bags Virtual Museum). У музеї 2300 "тошнотиків", і в нього можна сходити ногами. Він існує в цифровому вигляді в мережі.

Барні Сміт, веселий техаський водопровідник, збирає кришки від унітазів. За останні 30 років Барні зібрав близько 700 дуже цікаво оформлених кришок. Барні - господар Музею мистецтв унітазних сидінь (Toilet Seat Art Museum). Там виставлено близько тисячі примірників.

Молода британка Ліза Кортні потрапила в книгу рекордів Гіннеса завдяки своїй колекції героїв популярного мультфільму. Всього у дівчини більше 12-ти тисяч м'яких іграшок. На питання: «Чому Ви вирішили збирати саме покемонів?» вона відповідає в дуже властивою жінкам манері: «Вони ж такі красиві і милі»

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини