MENU

Понад хмарами: краєвид, що накриє ковдрою туману. ФОТО

4348 0

Одного разу, натрапивши на неймовірне фото (його ви бачите зверху), мені здалося, що гарнішого туману я не бачила. Виявляється, в Японії, на острові Хоккайдо є унікальне місце - тераса Ункай. Вона затишно розташовується на самій вершині гори, над хмарами. Ця тераса являє собою одне з найдивовижніших мальовничих і захоплюючих місць, з видом на море хмар під нею. У перекладі з японської мови Ункай перекладається як «море хмар».

Це дивовижне і неймовірне місце знаходиться в місті Томату, і туристи сиплють туди протягом багатьох років. Біла ковдра, що складається з хмар - не обман зору і не ілюзія. Це відбувається тому, що гарячі природні джерела району, а так само різна температура протягом кількох годин, коли ніч змінюється днем, і визначають формування хмар. Раніше це видовище було доступне лише небагатьом, до моменту, поки не ввели систему гондол.

Для того, щоб побачити це видовище, необхідно всього лише рано вранці піднятися на гору, потім пройти до тераси, а потім спокійно піднятися вище рівня хмар і готово: перед вами вид, який напечатлится у Вашій пам'яті на все життя. Туристам представлена можливість споглядати світанок, помилуватися видом на вершини таких гір, як Токати і Хидака. Вершини цих гір з легкістю пронизують пухнастий туман досвітнім вранці. Поїздка на гондолі обійдеться приблизно в $20, проте, огляд не залишить байдужим нікого, і ви не пошкодуєте про витрачені гроші.

Терасу Ункай відкривають на літні місяці, і навіть раді прийняти гостей, і до кінця вересня. Однак навіть такий невеликий період ковдру хмар видно тільки 40 % з цього часу. В ті дні, коли над дивним місцем панує туман, рекомендуємо пройтися по схилах гір. Нагадуємо, що для того, щоб побачити всі принади з тераси, необхідно встати дуже рано. Гондоли починають свою роботу з перевезення відвідувачів з 4 годин ранку і до 8:30 ранку.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини