MENU

«Були б у нас нормальні внутрішні війська навесні - війни взагалі не було б. І армію не довелось би задіювати», - блогер

6568 0

Багато вереску, що МВС отримає більше грошей, ніж Міноборони. Нібито так у проекті бюджету (який взагалі-то ще латають-перелатують).

Люди, не верещіть.

У подібній війні МВС важливіше за армію. Серйозно.

МВС потрібне як мінімум для того, щоб уся ця сепарська зараза не розповзалася. Були б у нас нормальні внутрішні війська навесні - війни взагалі не було б. І армію не довелось би задіювати. Це ж навіть профанові ясно, ну як можна бути такими сліпими?!

Треба питати, де реформи силових міністерств. Треба питати, де люстрація особового складу - на всіх рівнях. Треба, до речі, також питати, де ті кадри, які замінили б люстрованих. І хто вони, ці кадри. А то вигнати ми завжди вміємо, а потім скиглимо самі ж: ой, щось не на тих поміняли...

І це про обидва міністерства треба питати! Точніше, про всіх силовиків узагалі!

Так ні ж, ми ж традиційно влаштуємо істерику: ай, ой, галімим ментам дають бабла більше, ніж армії. Галасуємо, не розбираючись у жодній деталі. Бо ще й нема у чому розбиратися - конкретних цифр нема!

А між тим, у першу чергу треба питати, КУДИ КОНКРЕТНО підуть гроші, які начебто мають бути виділені з бюджету. Й одним, і іншим... Але це ж так нецікаво - лізти в подробиці, правда?

Верещати - це значно цікавіше, й купа лайків буде, еге ж...

Ну та досить. Аби я й сам не виглядав верескуном, ось вам подорбиця. Більш-менш знайомому капітану міліції в одному східному місті мали до Дня міліції вручити медальку. Ну - не йому одному, але річ не в тім. Річ у тім, що вручити не змогли, бо, бач, особові справи співробітників вивезені в Київ. На випадок "мало ли что, вдруг выйдет, как на Донбассе".

І нічого. Капітан - людина цілком патріотична - далі тягне лямку, пофіг йому та медалька.

А ми тим часом сидимо в ФБ, і один раз кричимо: чому вчасно не вивезено особові справи міліціонерів із Донбасу! А інший раз кричимо: чому не нагороджують міліціонерів поза Донбасом, яка сука вивезла їхні документи! А третім разом кричимо: чому МВС обіцяють бабла більше, ніж армії!..

А четвертим разом, звісно ж, будемо кричати: чому МВС не дали достатньо бабла, і довелося залучати армію!!!

...Давайте вже дорослішати якось.

Olexander Mykhelson


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини