MENU

США передали Прикордонній службі України 35 броньованих автомобілів. ФОТОФАКТ

6865 1

Минулої п'ятниці, 19 грудня, США офіційно передали Державній прикордонній службі України 35 броньованих автомобілів в рамках програми допомоги США в забезпеченні безпеки України (більше $ 118 млн цього року). Про це повідомляється на офіційній сторінці у "Фейсбуці" посольства США в Україні.

Начальник відділу з питань міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності Посольства США в Україні Крістофер Сміт презентував бронетехніку і виступив з промовою на короткій церемонії, сказавши наступне:

«Крім цих чудових броньованих автомобілів, вже в січні-лютому ми очікуємо на велику поставку захисного спорядження для особового складу Держприкордонслужби. Це будуть бронежилети, розвантажувальні системи, рюкзаки, спальні мішки, черевики, захисні костюми і багато іншого. Також будуть поставлені тепловізори.

Уряд США постійно нарощує обсяги допомоги Україні в цілому, в тому числі системі правоохоронних органів. У цьому році тільки наша програма допомоги збільшила обсяги допомоги Держприкордонслужбі більш ніж в 10 разів. За останні півроку ми залучили допомоги для Держприкордонслужби більш ніж на 10 мільйонів доларів США. Загалом існує декілька таких програм, що фінансуються американським урядом, які успішно співпрацюють з Держприкордонслужбою."


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини