MENU

Прем'єр Саудівської Аравії вважає, що Росія не заслуговує своєї долі світового ринку нафтоторгівлі

2349 1

Цікавий коментар саудівського міністра нафти. Відповідаючи на питання про можливість скорочення видобутку нафти (що має підняти її ціну) шейх говорить: нам байдуже ціна нафти - 20, 40, 50 чи 60 дол за барель. Пояснює, що саудити на відміну від Росії наскирдували доларів настільки багато, що ціна їх просто не обходить. Далі каже, що вони мають передові технології, багато інвестували в нафторозвідку.

А ось Росія нічого цього не має, качає собі нафту зі старих свердловин. Тому не може дозволити собі ні заморозити нафтодобувних (після розконсервування старих свердловин нафта в них вже не підніметься), ні добувати її собі у збиток. Та ще й запасів фінансових пережити скруту не мають.

Далі міністр говорить просто таки чарівну фразу: така марна країна, як Росія, взагалі не заслуговує своєї долі світового ринку нафтоторгівлі. Ага, саме марна, і саме не заслуговує.

Що там ВВХ про два роки проблем говорив? Схоже тут більш глобальна гра з прицілом назавжди, а не на два роки. Нехай Всемогутній і Всемилостивий Аллах подовжить роки і дає міцного здоров'я усій саудівській королівській родині!

Богдан ЯРЕМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини