MENU

Парасюк: «Яценюк робить те саме, що і Янукович»

6997 40

Сьогодні ганебним методом було протиснуто закон про збільшення повноважень для РНБО. Таку думку на своїй сторінці у "Фейсбуці" висловив народний депутат України Володимир Парасюк.

Фракція Народного фронту повелась як відверті аферисти, проштовхуючи цей закон із всеможливим порушенням регламенту Верховної Ради. Дуже прикро, що спікер Парламенту підтримав цю нечесну гру.

Я попереджував сьогодні політиків, які живуть подвійними стандартами, що вони все роблять для того, щоб народ знову повстав, але Майдан тоді точно не буде мирний. Більшість політиків не розуміють, що за стінами Парламенту живуть прості люди.

Стосовно Прем'єра Яценюка. Таке відчуття, що він або втратив здоровий глузд або ще не усвідомлює, що народ змінився раз і назавжди, і ніколи більше не дозволить зробити із себе дурня. Замість того, щоб поставити на місце олігархів, Арсеній Петрович робить те саме, що і Янукович - лізе в кишені до простого люду. Його закони і ініціативи - це жалюгідна імітація реформ, яка не має нічого спільного із реальними реформами, які так необхідні нашій державі.

Боюсь, щоб котрогось дня пану Яценюку «вдячні громадяни» не зробили trash bucket challenge.

P.S. Знаю одне - коли люди прийдуть до ВР, щоб вимести звідти усіх псевдодепутатів, які ніяк не почнуть жити заради України, я з радістю перший відчиню і притримаю їм двері.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини