MENU

Діаспора у Люксембурзі та Німеччині активно допомагає Україні. ФОТО

3370 0

Благодійний фонд «Нова країна» за допомогою української діаспори у Люксембурзі та Німеччині завантажив дві вантажівки із медичним обладнанням, ліжками, ковдрами та іншими необхідними речами, і відправив на схід України. 

«Не люблю писати гучні слова! Але на адресу діаспори… Треба! Могли, ще завантажити приблизно 10 м3 у велику вантажівку. Хлопці так старалися все розмістити, що на початку півприцепу і папірчик невтиснеш! Кінець виявився частково порожнім. Хоча за попередньою інформацією потрібно було їхати двічі … з меншою вантажівкою подібна ситуація… Все не поміститься… Дійсно, металеві ліжка увійшли! Ковдри трамбували у всілякі щілини !!! Всі помістилося. Шкода, що мало контакту з діаспорою. 10 м3 з 89м3 в великій вантажівці залишилося порожнім і не вдалося швидко організувати підвезення інших потрібних України речей. Нічого… Це перша така масштабна акція БФ “Нова країна” в один день. Наступного разу спробуємо все організувати ще краще», — зазначив волонтер Ростислав Макух.

За його словами, цього місяця вже чотири гуманітарних вантажі від української діаспори у США, Фінляндії, Люксембурзі та Фінляндії були доставлені в Україну.

БФ «Нова країна» звертається до всіх небайдужих з проханням про фінансову підтримку в оплаті витрат на доставку гуманітарних вантажів. Транспорт надається безкоштовно ТОВ «Альянс Сервіс Україна». БФ «Нова країна» сплачує всі витрати, пов’язані з оплатою палива, доріг, добові водіям та інші обов’язкові витрати.

Орієнтовна комерційна вартість доставленого гуманітарного вантажу за один місяць становить: 250.000 €. Фактичні витрати в 20-30 разів дешевші, зазначає Ростислав Макух.

VIDIA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини