MENU

Зіркові перипетії - невичерпна тема для обговорення

3348 0

Клінт Іствуд таки розлучився зі своєю Діною. Майже рік жерлися в пресі. Дійшло до верховного суду округу. Діна трясла колишнього на бабло. А він казав, що відстігне тіко згідно шлюбного контракту. Ще дружина домагалася одноосібної опіки над їх дочкою Морган, але чувак тупо затягнув рік, поки тій виповниться 18 і м'яко колишню послав. 84-річний Іствуд закрутив новий роман з якоюсь Христиною Сандер, у двічі молодшою за нього. Чувак два рази офіційно одружувався, загалом має 8 дітей від різних жінок.

Після 13-ти років спільного життя розбіглися Тім Бертон і Хелена Бонем Картер. Вони познайомилися на роботі у фантастичному фільмі "Планета мавп" (2001). Шлюб не оформлювали офіційно, але мають двоє дітей. Пишуть, що залишаться добрими друзями, значить гризлися нормально. А перед тим Девід Духовни розпрощався з Теою Леоні. Чувак влетів на 40 штук зелені щомісячно довічної підтримки колишньої.

Американці вирішили не панькатися і устами (сторінками) Forbes розповіли, скільки можна заробити, та їх акторах. Тобто, що заробляли на акторі інвестори за кожен вкладений в нього бакс. Вийшло не фігово: Адам Сендлер - $3,2, Джоні Депп - $4,2, Бен Стіллер - $4,8, Райан Рейнольдс - $4,9, Том Хенкс - $5,2, Уїлл Феррелл - $6,6, Чаннінг Татум - $6,7, Дензел Вашингтон - $6,9, Сандра Баллок - $9, Бен Аффлек - $9,4. Опшім, пацани свій чорний кав'яр жеруть не дурно.

"Аватар" буде найскладнішим проектом для Weta. Хмара ще не опробованих інженерних рішень, для втілення яких створюється нова інфраструктура. Проект значно амбітніший від "Хоббіта". У Джеймса Кемерона комплексна уява про придуманий ним світ аж на три нових кіна. З одного боку, дуже масштабна. З іншого, на стільки деталізована, що складно уявити. Як то максимально реально забацати на макро-рівні. Цей реалізм має поширитися на цілу планету. Прем'єри: "Аватар 2" - грудень 2016, "Аватар 3" і "Аватар 4" - 2017 і 2018.

Sony Pictures таки випустять комедію "Інтерв'ю". Правда тіко у 300 незалежних кінотеатрах. Ха-ха - всі інші подивляться в інтернеті... А планували аж 3000, але погрози угрупування "Захисники миру" зробили своє - кінотеатри бзданули. Аж Барак Обама висловив жаль з приводу скасування прем'єри. Sony Pictures зазнала потужної хакерської атаки 24 листопада, коли зловмисники оприлюднили хмару конфіденційних документів компанії і її партнерів. Спецслужби поклали провину на владу Північної Кореї. А тим пофік.

Paramount Pictures анонсувала прем'єру "Зоряного шляху 3" на 8 липня 2016. Постановник - Джастін Лін. Тоді ж вийде "Льодовиковий період-5", Побачимо хто кого. У 2016-ому франшизі "Зоряний шлях" - 50 років. Абзац! Перший сезон демонструвався з 1966 по 1969 рік. Фільм з цієї серії востаннє демонструвався у 2013-ому під назвою "Стартрек: Відплата". Виробничий бюджет - 190 лямів, а світові касові збори - 467. Окупився, але біда, бо мало заробили і мусили переходити з чорної ікри на червону.

Більше новин ніби нема...

Олег УЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини