MENU

2015 рік – рік синьої дерев’яної Кози

6247 0

На порозі Новий рік і на зміну синьому Коню прийде Коза – тварина домашня, спокійна, обережна. Вона не дуже полюбляє всілякі кардинальні зміни, екстремальність та революцію. Це – тварина рослиноїдна.

У цей Новий рік переважають сині, сірі, зелені, білі тони. 2015 рік – рік синьої дерев’яної Кози.

Ці особливості ми повинні враховувати, готуючись до зустрічі та святкування Нового року. Наприклад, якщо питання в тому, де зустрічати Новий рік, то найкраще підійде затишне, тихе місце – дім або дача.

З ким зустрічати? Коза – тварина домашня, тому найкраще, якщо цей день ви проведете в компанії рідних та/або близьких друзів. Коза або Вівця не дуже любить екстремальні способи святкування та зайвий галас. Цій тварині подобаються прогулянки, тому ви можете зустрічати Новий рік у гостях, клубі, ресторані. Головне – не відлякувати удачу небезпечним та ризикованим святкуванням. Звичайно, можете запустити феєрверк та вистрілити корком від шампанського в стелю. Це вітається, адже куди діватися від традицій? Але атмосфера спокою та затишку повинна переважати.

Для прикраси дому вам не знадобиться багато коштів та часу. Адже це може бути просто ялинка, прикрашена іграшками (чудово, якщо вони передаються від покоління до покоління в родині) синьо-зелених кольорів, а в тон їм білими та сірими.

Цей рік − рік Дерев’яної Кози, тому обов’язково на святкуванні Нового року повинні бути присутні вироби з дерева. Необов’язково цілий дім обвішувати цим матеріалом. Достатньо декілька якісних прикрас на ялинці або дерев’яне блюдо для фруктів. Також потрібно не забувати про кімнатні рослини, їх також можна прикрасити. Козі подобається зелень у будь-яких проявах. Також ця тварина полюбляє вироби та прикраси, зроблені своїми руками. Тому можете створити якусь прикрасу самостійно.   

Тепер щодо святкового столу на Новий 2015 рік Кози. Вівця – тварина рослиноїдна, тобто вегетаріанець. Якщо ви не поділяєте цього, то це не означає, що в будь-якому разі потрібно відмовитися від м’яса. Просто необхідно, щоб на святковому столі було якнайбільше фруктів та овочів, зелені в будь-якому вигляді. Звичайно, не потрібно відмовлятися від м’яса. Просто приготуйте ці страви легкими та використовуйте ягідні чи фруктові соуси для них. Солодку газовану воду Коза не полюбляє, а от коктейль Мохіто її порадує. Ще краще до келиха шампанського додати кілька шматочків фруктів. Неабиякий приємний сюрприз для Кози.

Щодо того, що ж одягти на Новий рік. Цей день потрібно зустрічати в одязі із натуральних тканин: льону, шовку, бавовни, вовни. Чудово підійдуть в’язані (ще краще власноруч) сукні та светри, джемпери і т. д. Переважаючі кольори, як уже згадано, всі відтінки синього, зеленого, білий та сірий. Але це не обов’язково. Головне, щоб колір пасував вам. Також не потрібно вибирати одяг яскравих відтінків, адже Коза – тварина спокійна.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини