MENU

Убивство понад 30 мирних жителів Маріуполя є злочином проти людства - «Батьківщина»

1957 8

Майдан незалежності. 24 січня 2015. Українці прийшли вшанувати загиблих у Маріуполі

Фракція партії ВО «Батьківщина» ініціює скликання невідкладного засідання Верховної Ради задля ухвалення рішень щодо звернення до світової спільноти з проханням вжити найкардинальніших заходів щодо режиму Путіна

Екстрене звернення адресоване Президентові України Петру Порошенку, Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману, Прем'єр-міністрові України Арсенію Яценюку:

Убивство російськими військовими понад тридцяти мирних жителів міста Маріуполя, серед яких двоє дітей, являє собою злочин проти людства і людяності.

Світове співтовариство, безумовно, відреагує на це звірство російського режиму, але першою дієво та ефективно має це зробити Українська Держава. Злочин скоєно на нашій суверенній території проти наших громадян.

Пропоную залучити до участі у скликаній Президентом Раді національної безпеки та оборони голів парламентських фракцій та ухвалити рішення щодо створення ставки Верховного Головнокомандувача та оголошення воєнного стану на території Луганської та Донецької областей. 

Фракція партії ВО «Батьківщина» ініціює скликання невідкладного засідання Верховної Ради задля ухвалення рішень щодо звернення до світової спільноти з проханням вжити найкардинальніших заходів щодо режиму Путіна, а також задля прийняття постанов щодо підтвердження рішень, які до того часу будуть запропоновані Президентом та РНБО.

Вбивства мирних громадян України мають бути зупинені зусиллями всього світу. Росія являє собою загрозу людству.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини