MENU

Росія має бути виключена з Ради безпеки ООН - Тимошенко

3264 3

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що Росія, як агресор та ініціатор військового конфлікту в Україні, має бути виключена зі складу Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй

«Сьогодні я пропоную прямо діяти. Не може агресор знаходитися в Раді безпеки Організації Об'єднаних Націй і блокувати повністю захист України від такої масштабної агресії. Треба негайно зробити все, щоб Росія була виключена хоча б із Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй», - сказала сьогодні Тимошенко в ефірі телеканалу «Інтер», повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії нагадала, що в історії вже був аналогічний прецедент, коли Радянський Союз за агресію на територію Фінляндії у 1939 році був виключений зі складу Ліги Націй - першої міжнародної міждержавної організації, створеної після Першої світової війни з метою розвитку співробітництва, досягнення миру і безпеки між народами.

«Я звертаюся до світу - треба зробити все, щоб зупинити цю агресію. Я вірю в перемогу України, але і Україна, і світ мають діяти дуже сильно. Не треба себе вводити в оману, що можна умиротворити агресора. Це - війна, і треба включити всі сили і можливості світу, розуміючи, що це саме війна», - заявила Тимошенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини