MENU

Обмовки Путіна - чудовий матеріал для психіатрів-початківців

4018 1

Всі збудилися (і я разом з усіма) фразою про "іноземний легіон НАТО" - але мене вразила мила путінська людоїдська обмовка.

Загалом, ніякого опору аудиторії Володимир Володимирович не відчув - і розслабився; а розслабившись, допустив непрощенну, як для шпигуна такого рівня, помилку. Проговорився, та так, що в міжнародному суді в Гаазі вже повинні завести на російського диктатора товсту обвинувальну папочку.

Що ж це була за обмовка? А ви ще раз уважно прочитайте ось цю пропозицію: "Там зовсім інші цілі, і пов'язані вони з досягненням геополітичних цілей стримування Росії, що абсолютно не збігається з національними інтересами українського народу".

Цікаво, про який такий стримуванні ніби як мирної Росії говорить її президент? Стримують когось звичайно в тому випадку, якщо цей хтось накидається на мирну людину, що нічого не підозрює. Або, приміром, гуляють по тайзі нешкідливі поросята - і тут бачать, що за ними мчить величезний злісний ведмідь...

Ще раз, по складах: стримують, як правило хулігана, грабіжника, вбивцю. І для стримування такого агресора всі засоби хороші. Шкода тільки, наші західні друзі розуміють це поки не повною мірою. Інакше замість нещасних жителів Маріуполя полчища Путіна стримував би той самий іноземний легіон, якого підсвідомо так боїться Володимир Володимирович. До речі, чи не тому російський президент лякав цим натовських легіоном студентів гірничо-інженерного вузу Санкт-Петербурга? ... Десь з небес Путіну махає ручкою професор Зигмунд Фрейд.

Махає, як ніби хоче всім нам сказати: поменше вірте цьому безумцю! Але й уважно, з олівцем, розбирати його брудні - теж не завадить. Багато корисних речей можна дізнатися.

Євген КУЗЬМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини