MENU

35 голосами ПАРЄ продовжила санкції для делегації Росії

2951 9

Моніторинговий комітет Парламентської асамблеї Ради Європи проголосував за продовження санкцій проти делегації Росії. Про це повідомляє народний депутат Вікторія Сюмар, яка отримала інформацію від одного з членів делегації від України.

"Моніторинговий комітет ПАРЄ щойно 35 голосами проти 24 проголосував за продовження санкцій проти делегації Росії з наступним переглядом у квітні або червні 2015 р. Російські лобісти програють.", - пише вона.

Також вона зазначає, що Юлія Льовочкіна пропонувала правки до рішення, в яких пропонувала визнати добровольчі батальйони "приватними арміями та незаконними збройними формуваннями. Не пропустили. Так навіть в Європі воюємо не лише з росіянами, а й з власною "п'ятою колоною".

Додаткова інформація від народного депутата Ірини Геращенко:

"Важка дискусія на моніторинговому комітеті ПАРЄ по резолюціі щодо долі делегаціі РФ завершилася на користь Украіни. Наші представники- в першу чергу С. Соболєв, а також представники ЕРР групи таки спромоглися продавити поправки до резолюціі, які вимагають негайного, протягом 24 годин , звільнення Надіі Савченко і передачі іі або Украіні, або третій стороні. Також ключова умова- звільнення терористами і РФ всіх полонених, заручників, незаконно утримуваниху в'язницях осіб. Також - негайно відновити контроль Украіни над всім іі кордоном, де сьоголні панують терористи разом з росіянами. Нам вдалося також дотиснути повернення пункту про негайне звільнення украінського Криму від окупаціі і повернення його украінського статусу. Також ПАРЄ вимагатиме повного виконання РФ Мінського протоколу і виведення російських військ з украінськоі територіі та покарання найманців- громадян РФ. Що стосується російськоі делегаціі, то санкціі проти неі подовжені - до квітня, ало до червня делегація краіни- агресора буде позбавлена в усіх правах. Це вже вирішить зала. Делегація під керівництвом Ар'єва працює жорстко і злагоджено. Готуємося до дебатів і голосування"

Вікторія СЮМАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини