MENU

Затриманий ‪СБУ‬ російський терорист: «У Росії танки розконсервовуються і прямо в солідолі переганяються через кордон». ВІДЕО

4945 5

За свідченнями, які росіянин дав слідчим СБУ, у грудні 2014 року в м. Ростов-на-Дону (РФ) його затримала поліція за крадіжку автомобіля. У подальшому, російський майор-слідчий запропонував Гаджиєву та іншим затриманим, які на той час перебували у КПЗ, звільнення від кримінальної відповідальності за згоду на участь у ремонті бронетехніки т.зв. «новоросії» на території Луганської області. 22 затриманих за різні правопорушення російських громадян надали свою згоду їхати в Україну для участі у незаконних воєнізованих формуваннях.

Зі слів затриманого, групу завербованих найманців зустрів у м. Донецьк Ростовської області РФ представник т.зв. «ЛНР» на прізвисько «Піночет», який відібрав трьох росіян, у тому числі Гаджиєва, на посади механіків-водіїв танків у складі танкової роти батальйону бойовиків «Август», що дислокується у м. Красний Луч Луганської області. За свідченням Гаджиєва, ватажком цього батальйону є підполковник ЗС РФ з позивним «Пчьола».

За словами «танкіста», аби йому тепер довелося обирати – їхати воювати в Україну чи відбувати покарання, він би сьогодні обрав «два строки у в’язниці».

Служба безпеки України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини