MENU

Час якісних серіалів в Україні ще не настав

1290 1

Шановні мешканці Української Патріотичної Спільноти. Відкриваю Вам істину. Навіть якщо в Україні нарешті, бляха, запустять виробництво власного телекіно, зокрема - серіалів, Ви не побачите на виході ані аналогів "Доктора Хауса", ані таке, як Breaking Bad, ані вітчизняного розливу та якості "Гру престолів", як того вимагаєте. Мене зайо оце ваше: "Бігом знімайте таке!" І разом із тим мені приємно, що Ви просунуті й дивитеся якісні американські серіали. Мені з Вами є, про що говорити. Але - як казали в одному фільмі часів СРСР, "чтобы генеральшей стать, надо за лейтенанта замуж выйти, да потаскаться с ним по гарнизонам".

"Гра престолів" - вершина, яку американський виробник досягнув щонайменше за 50 останніх років ходи. І то - думаю, буде інша. Там, де є індустрія, межі зростання нема. У нас же треба хоча б із чогось почати. І наші формати зараз - "Кобра 11" німецький, "Телефон поліції 110" теж німецький, але ГДР, "Деррік" (ФРГ), "Спрут" (Італія), "Екстрадиція" (Польща). Це в кращому випадку. І - не кривіться! - "Граница. Таёжный роман" (Росія).

Взагалі - "Бандитський Київ (Харків, Львів) - давно пора. Лише освоївши ось таке, років за 10, дай Бог, ми можемо думати, а як би створити свого "Шерлока", "Хауса" і Breaking Bad. Ясно?

Андрій КОКОТЮХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини