MENU

Противник продовжує маніпуляції в інформаційному полі, готуючи фейкові ролики

2551 0

Перше. Захарченко заявляє що Углегорськ уже їхній. 

З даних яким вірю - Углегорськ наш і до котла терористам як до Києва рачки. З Углегорська. Батальйон ім. Кульчицького (кол. самооборона Нацгвардії) провела красиву операцію - дала ворогам залізти в місто і знищила у вуличних боях. Це хороша новина. Тепер - погана.

Судячи з заяви Захарченка, Углегорськ - приречений. Зараз Градами, Смерчами та артою москалі його зноситимуть квартал за кварталом. Повторюється Донецький аеропорт - спершу заявляють про взяття, а потім довбають артою і лобовими атаками допоки об"єкт атаки не перетвориться на остаточну руїну, яку й обороняти нема для чого.

Щоправда Углегорськ - не ДАП, два поверхи там не підірвеш і захисників в підвалах не замуруєш. Але нашим хлопцям від того не легше.

Друге. По заяві Муженка. Я ні на що не хочу натякати, але в історії прецедент таких заяв уже був. У англійців. В Афганістані, в 19-му ст. Тоді британці так само заявили, що російських військ серед їхніх ворогв нема. Широкі маси британських солдат зрозуміли це так, що москалів в полон більше можна не брати. Правда дивно?

Третє. Інфа про те що наші від Донецького аеропорту відступили на 1,5 км - БРЕХНЯ і НІСЕНІТНИЦЯ. Roman Donik Передає - наші на своїх позиціях в аеропорту і відбивають всі атаки москалів і підмоскалників.

Четверте. Не досягаючи заявлених результатів на фронті противник веде скажені атаки в інформаційному полі. Ролики з полоненими, нові серії серіалу "Гіві і Моторола на війні" та кадри з об"єктів, де за словами самих же москалів голову підняти не можна (не те що голову з камерою) ми вже бачили. Головна теза відома - пораненим не допомагають, полонених не міняють, уряд - скоти, рятуйте дітей від мобілізації. Зрозумілим чином в мережі з"явилися ролики Мозгового із закликом до наших військових припинити війну і іти валити олігархів з уряду Порошенка-Яценюка, та полум"яні заклики щирої приятельки Мозгового, скандально-істеричної адвокатеси Таньки Монтян та всіх її монтянутих - того ж самого змісту.

Наразі з"явилася нова проблема - всілякими хитрощами, частіше за все дзвінками від полонених хлопців (під автоматом) в зону окуповану москалями кличуть родичів полонених і волонтерів для надання допомоги. Швидше за все - готуються відеокадри родичів того самого змісту - кляті Порошенко та Яценюк нас покинули. Як це зробити технічно - дивіться ролики допитів бандитів Бетмена - у терористів таких горлорізів не бракувало ніколи.

НЕ ВЕДІТЬСЯ!!!

На війні - як на війні. Прорвемося!

Dmitro Vovnyanko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини