MENU

«Правильне» телебачення не робить із ватника людину. Бо він, ватник - Кокотюха

2078 3

Українське телебачення не допоможе Шуфричу.

Їм потрібні українські канали! Де хвалений Мінстець? Чому на Донбасі не ввімкнуть українське телебачення? А чому нема мовлення на Росію? Вони повинні знати правду! Їх зомбує Лайф Ньюз! Негайно міняти українську інформаційну політику! Це справа національної безпеки!

Якщо в Україні оголосять пошук цих та інших закликів національним спортом, а майстром такого спорту стане той, хто за добу назбирає більше - шанси на перемогу є в будь-кого, кому не шкода свого часу. Не робочого. Просто - вільного.

Справа захисту інформаційного простору України вкрай важлива. Проте кожне слово на користь цієї справи автоматично не конвертується в євро чи долар задля бодай якоїсь реалізації. Не кажучи вже про гривню. Але навіть якщо конвертується, ви дасте гарантію, що відразу не почнеться розпил, розкрадання, списування, банальне "освоєння" коштів? Я не дам.

Гаразд, я погано думаю про наших патріотичних та ефективних менеджерів. Щойно інформаційний контрнаступ в Україні почнеться широким фронтом, командувати будуть професійні, креативні, чесні громадяни. Когось ми знаємо, хтось розкриється несподівано.

Проте відкрию таємницю, а заодно - очі: більшість українських телевізійних каналах у новинах зараз називає Росію - агресором. Противника на Донбасі - російськими терористами та проросійськими сепаратистами. Українських воїнів - героями. Керівників МО, штабістів, вищих офіцерів - або зрадниками, або саботажниками, або просто людьми не на своєму місці. Волонтерам - шана. Шахраям, котрі косять під волонтерів - ганьба. Наш народ непереможний. Слава Україні!

Тобто, по телевізору в Україні, в інформаційних програмах, за рідкісним винятком показують все правильно! Все так, як має бути! Отже, телебачення визнало Росію агресором і без спеціальної постанови Верховної Ради.

Це телебачення вільно, без обмежень, мають змогу дивитися сотні тисяч біженців із зони бойових дій. З отруєного російською пропагандою інформаційного простору вони вибралися. Тепер мусять приймати протиотруту, вмикаючи українське телебачення. І, звісно, проходити процес дезомбування.

Але раптом виявляється: терапія не працює. "Правильне" телебачення не робить із ватника людину. Бо він, ватник, щиро - наголошую, щиро! - переконаний: українське телебачення займається потужною антиросійською інформаційною пропагандою. Страждає на невиліковну русофобію. Повністю бандерівське, а фінінсує його хунта. Американськими грішми. І взагалі, Путін прийде - порядок наведе.

Я не перебільшую. Звісно, нині в тренді індивідуальних підхід до біженців. Не всі вони там такі. Тільки до чого тут біженці? Точніше - біженці тут ні до чого. В Києві досі багато людей із подібними поглядами. Які вони не надто й приховують. При тому, що у місті, де вони живуть та працюють, били, викрадали, вбивали та розстрілювали людей. А інші люди тепер калічаться й гинуть на фронті. Воюючи з путінськими найманцями. Та й канали українські тут ніхто не вимикав...

Аби переконатися в правоті моїх слів, зачиніть Нестора Шуфрича, Олеся Бузину, Олену Бондаренко, Ганну Герман, Юрія Бойка та родину Льовчкіних у комфортабельному приміщенні. Де б вони мали змогу дивитися лише українське телебачення. Якщо ви думаєте, що за місяць назовні вийдуть патріоти України, ви дуже сильно помиляєтеся.

Так чого ж ми хочемо від агресивних переселенців, котрі вперто вважають: їхні горлівки, дебальцеве, донецькі, луганскі та щастя обстірює українська армія. Хоча українського телебачення на новому місці в них більш, ніж досить.

Андрій КОКОТЮХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини