MENU

Як буде виглядати Поштова площа після реконструкції влітку. ФОТО

2214 1

Багатостраждальна Поштова площа знову випробовує на собі тягар будівельних кранів і екскаваторів: техніка повернулася туди для того, щоб продовжити будівельні роботи. Закінчити роботи обіцяли в травні цього року, але з незручностями доведеться миритися до кінця літа.

Зараз на Поштовій забивають палі і зачищають місце під парковку. Як відомо, під землею там хочуть зробити торговий центр. Планувався він на середину літа, але терміни здачі зрушили на 2016 рік.

Зараз на Поштовій працює техніка.

Біля річного порту будують ресторани-близнюки. Один з них буде пивним рестораном, а другий - дискобаром. "Макдональдс" буде стояти на колишньому місці, а посеред площі зроблять фонтан. У бюджеті міста на це прописано 32,3 мільйона гривень.

Новий вигляд Поштової.

Річковий вокзал відремонтують: влада знайшла одного з власників і в примусовому порядку змусили дати слово, що він оновить фасад будівлі. У КМДА вважають, що коли відкриється вся площа, то і річковий вокзал має їй відповідати.

Набережна.

Ще в 2013 році жителі Києва нарікали, що замість підземного паркінгу в Києві з'явиться черговий ТЦ. Враховуючи, що Поділ хочуть зробити пішохідним, паркінг був би цілком логічним завершенням реконструкції, адже автомобілі потрібно десь залишати. Плани переглянули, парковка буде, але всього на 100 місць.

- Більше 100 місць передбачено за проектом, а ще частина авто можна буде залишити на набережній. Крім того, буквально днями знайшли ще площадку біля будівлі "Київпастрансу", де можна буде розмістити близько 500 машин, - розповіли в КП "Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд Києва".

Подготовил Тёма ПАЛЕХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини