MENU

Киевская милиция не дала закрыть незаконные «разливайки» на Лесном массиве

1060 0

В неділю, 30-го вересня, на Лісовому масиві Києва відбувся Марш здорової молоді. 
 
Понад дві сотні молодих людей пройшлися вулицями Києва, за здоровий спосіб життя, проти наркоманії, алкоголізму та тютюнопаління. Протестуючи проти наркопритонів та розливайок, що незаконно, на протязі багатьох років діють на території міста Києва і цього спального району столиці. Логічним завершенням акції мало стати припинення діяльності двох незаконних розливайок на Лісовому проспекті 39-41. 
 
До-речі, розташовані наливайки поруч із дитячим майданчиком, куди їх «клієнти» часто йдуть справити малу нужну та поблювати.
 
В нормальній, цивілізованій країні, цим мали б займатися правоохоронні органи, але у нас країна, президент якої - ГОПНИК, злочинець, рецидивіст.
 
Тому і правоохоронних органів в цій країні більше не існує. Є лише бандити в погонах, перевертні, що служать Януковичу і захищають цей злочинний режим, б'ють кийками і травлять газом вуличних протестувальників, вбивають молодих людей у своїх райвідділках, кидають до в'язниці борців з наркомафією, як то було з «ніжинськими робінгудами». 
 
І такі «режимоохоронні органи»  зараз займаються «кришуванням»  борделів, наркопритонів та наливайок на тириторії всієї країни. 
 
Цього разу вони ще раз показали своє справжнє обличчя. На акції була більша половина особового складу районного управління міліції. Але вони приїхали не закривати діяльність незаконної розливайки.      

Навпаки, - вони стали захищати сам кіоск та його власницю від молодих людей, місцевих жителів, яким вже набридло бачити у себе в дворі це неподобство.
 

За кілька хвилин власниця зникла в невідомому напрямку, зачинивши свою лавочку, не пред'явивши навіть якихось папірців на кіоски, та і невідомо: - чи були у неї взагалі дозвільні документи на такий вид діяльності?

А міліції стало ще більше. Мабуть, цієї ночі будуть ретельно охороняти ці розливайки від молодих патріотів. Чи може будуть тепер охороняти кожного дня? Це ж їх бізнес, все таки...

Станом, на вісімнадцяту годину вечора розливайки зачинені, принаймні сьогодні вони вже працювати точно не будуть. Десяткам місцевих алкоголіків зіпсовано вечір.

 

Юрій АНДРЕЄВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини