MENU

5 фільмів, які підтверджують, що подорожі - сенс життя!

1538 1

Що б ви зробили, якби дізналися, що жити вам залишилося 4 тижні? А чому ви цього не робите, якщо не знаєте скільки часу вам залишилось?

«Час на мандри» підготували для вас підбірку фільмів, які підтверджують, що сенс життя – це подорожі, пригоди, нові знайомства, розвиток та свобода! І пам’ятайте – змінити життя ніколи не пізно!

1. Достукатися до небес / Knockin' on Heaven's Door

Режисер: Томас Ян, 1997 рік.

Сюжет: доля зводить героїв картини в лікарні, де лікарі виносять їм "смертний" вирок. Жити їм лишилося не так довго, як вони хотіли. Подальші події у фільмі розгортаються в стрімкому темпі. Викравши машину з мільйоном німецьких марок в багажнику, вони втікають з лікарні. Їх переслідують наймані вбивці, вони стають грабіжниками мимоволі, за ними женеться поліція, вони потрапляють в бордель. Але попри все продовжують мчатися вперед, назустріч своїй долі.

2. Доки не склеїв ласти / The Bucket List 

Режисер: Роб Райнер, 2007 рік

Сюжет: два хворих на рак сусіда по лікарняній палаті почули свій вирок. Один з них запальний мільярдер, а другий ерудований автомеханік. Вони складають список справ, які необхідно зробити перш, ніж вони склеють ласти, і відправляються в кругосвітню подорож, подорож всього свого життя. Стрибки з парашутом? Подивимося. Гонки на раритетних автомобілях? Зроблено. Подивитися на піраміди? Дуже добре. Відкрити радість життя перш, 
ніж стане занадто пізно? Точно!

3. ОСТАННЯ ВІДПУСТКА / Last Holiday 

Режиссер: Уейн Ван, 2006 рік

Сюжет: Джорджія Берд працює скромним продавцем кухонного начиння. З ножами і каструлями вона поводиться як справжній кухар. Одного разу, несподівано дізнавшись про те, що в неї рак і дні її злічені, вона вирішує реалізувати свою давню мрію і відправляється на фешенебельний європейський курорт, де її помилково приймають за багату ексцентричну персону. Розуміючи, що їй нічого втрачати, Джорджія починає себе вести надзвичайно розкуто і впевнено.

4. ОДИН ТИЖДЕНЬ / ONE WEEK (2008)

Режисер: Майкл Макгоун, 2008 рік

Сюжет: Коли Бену Тайлеру діагностували рак, малий шанс на те, щоб вилікуватися він одразу відкинув. Натомість почав збиратися у свою останню подорож. Перетинаючи Канаду на мотоциклі він знайде нових друзів, багато чого переосмислить, згадає нездійснені мрії. А головне зрозуміє: щоб знайти сенс життя потрібно спочатку навчитися його цінувати!

5. ГОТЕЛЬ МЕРІГОЛД. НАЙКРАЩИЙ З ЕКЗОТИЧНИХ / THE BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL

Режисер: Джон Медден, 2011 рік

Сюжет: Фільм розповідає про групу британських пенсіонерів, які вирішили «піти на спочинок» у менш витратну та більш екзотичну Індію. Спокусившись рекламою про заново відновлений готель «Меріголд» і в передчутті життя повного задоволень, вони прибувають на місце, тільки щоб виявити, що готель, насправді, являє собою лише бліду тінь своєї колишньої величі. Але, незважаючи на те, що навколишнє оточення далеке від тієї розкоші, яку вони собі уявляли, спільні пригоди безповоротно змінюють кожного з них, і вони усвідомлюють, що можна почати жити заново і знайти любов, якщо відпустити минуле.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини