MENU

Спільна молитва за Надію Савченко. ВІДЕО

11620 0

Сьогодні, 1 березня 2015 року, на Софійській площі в Києві пройшов міжконфесійний молебень «За Україну, за Мир, за Надію» за участі представників усіх релігійних конфесій України. 

Спільний молебень відбувся у рамках всесвітньої акції на підтримку полоненої Надії Савченко. У молебні взяли участь народні депутати різних фракцій та різних скликань, громадські діячі, звичайні українці.

Надія почує всі молитви українців за її здоров'я. Про це сказала Віра Савченко, сестра незаконно ув'язненої в Росії народного депутата від «Батьківщини», члена постійної делегації в ПАРЄ Надії Савченко. Від імені родини Віра подякувала всім українцям за спільну молитву та велику підтримку. 

Після закінчення акції у небо випустили білих голубів.

 Також сьогодні лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко разом із депутатами фракції взяла участь у богослужінні у Володимирському соборі. Разом із Патріархом Київським та всієї Руси-України Філаретом парафіяни помолились за здоров'я Надії Савченко.

«Надія Савченко бореться за істину, а де істина - там Бог», - зазначив Патріарх. Він наголосив, що «правда непереможна, хто на боці істини - той переможе».

«Так і ми боремося за істину, за недоторканність території, за нашу мову, за нашу культуру, нашу історію. Боремося. І зараз покладаємо за це життя. Істина переможе!» - сказав Патріарх Філарет.

Він також попросив, щоб Господь дав сили і зберіг Надію Савченко «в боротьбі за Україну та повернув її здоровою».

У молебні парафіяни також попросили «Ангела миру для України та світу».

Нагадаємо, народний депутат України від «Батьківщини» Надія Савченко, член постійної делегації України в ПАРЄ сьогодні нагороджена орденом святого великомученика Юрія Переможця.

Надія Савченко вже 79 днів голодує у російській в’язниці, протестуючи проти її незаконного утримання та агресії РФ в Україні. 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини