MENU

На Житомирщині люди навколішки зустрічали загиблого земляка. ФОТО, ВІДЕО

2236 0

1 березня в Романові кілька тисяч людей провели в останню путь Сергія Лялевича, який загинув в АТО.

Сергій перебував в зоні АТО з березня 2014 року. Він служив в 30-й Новоград-Волинській окремій механізовані бригаді, був водієм, перевозив снаряди. Сергій воював у найгарячіших точках, зокрема й в Іловайську. Зник він 9 лютого поблизу Дебальцевого.

За словами волонтерів, він потрапив у полон і вже після смерті його тіло обміняли і передали рідним. В офіційних документах зазначається, що боєць загинув від кульового поранення. Крім того тіло дуже понівечене, рідні чоловіка вважають, що його в полоні катували.

28 лютого пізно ввечері бійця в рідному селищі Романів зустрічали кілька тисяч людей. Романівчани з українською символікою та запаленими свічками стояли навколішки з обох сторін дороги від в’їзного знаку аж до будинку Сергія.

Ховали Сергія Лялевича 1 березня, якраз на день народження його дружини.

Траурний мітинг відбувся на площі Єдності в Романові. Відспівували Сергія десять священнослужителів району.

Нагадаємо, коли тіло загиблого на Донбасі бійця провозили через Житомир ввечері 28 лютого, до Свято-Михайлівського кафедрального собору прийшли близько сотні людей: настоятель собору отець Богда Бойко прочитав молитву, а всі присутні стали навколішки і схилили голови.

Житомир.info


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини