MENU

Чому в нинішніх керівників держави не виходить її будувати?

5004 0

Чому в нинішніх керівників держави не виходить її будувати?

Ось маленький приклад, який все пояснює.

Більшість топ-посадовців, яких привів до влади Євромайдан, тісно пов`язані корупційними бізнесами з тими, кого Євромайдан вигнав.

В них не може вийти. Бо, розповідаючи про європейську Україну, покладаючи квіти до місць розстрілу Небесної сотні, вимагаючи звільнення Наді Савченко вони далі роблять те, що робив Янукович. Перетворюють владні повноваження на гроші.

Як це змінити?

По-перше, припинити за таких голосувати. Кожного зрадника Євромайдану до влади привели ми - на доволі демократичних виборах. Про це кожному треба подумати.

По-друге, припинити миритися зі зрадою і гнати кожного зрадника, як вигнали Ярему. Скільки б зусиль для цього не знадобилося, іншого виходу в нас немає.

По-третє, припинити самим уникати влади. Це найнадійніший метод. Треба, щоб євромайданівці ставали новими прокурорами, суддями, посадовцями. Викиньте з голови думку, що політика - то брудна справа. Вона така, якою її роблять ті, хто нею займається. Тому йдіть і беріть стільки влади, скільки зможете.

Євромайдан в перший тиждень дуже часто скандував "Влада - це ми". Тоді це було проголошення мрії. Тепер цю мрію треба втілювати.

А не сподіватися, що бізнес-партнери Кравця, Льовочкіна, Януковича, тощо збудують державу, за яку вийшов Євромайдан.

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини