MENU

Слідчі довели, що Івасюка вбили співробітники КДБ

6557 0

Прокурор Львівської області Роман Федик в інтерв'ю «Високому замку» заявив про те, що слідчі прокуратури довели, що відомого композитора та співака Володимира Івасюка вбили співробітники КДБ.

«Слідчі прокуратури, – повідомив прокурор Львівщини Роман Федик, – зібрали безперечні докази того, що у 1979 році співака Володимира Івасюка вбили співробітники КДБ. Коли тіло улюбленця народу знайшли у Брюховицькому лісі, радянська влада поспішила визнати, що Володимир Івасюк вчинив самогубство.

Люди відмовлялися в це вірити. У 2014 році Генеральна прокуратура поновила розслідування цієї справи. Сьогодні можу заявити, що нам вдалося знайти свідків та беззаперечні докази вбивства Володимира Івасюка працівниками КДБ. Оскільки справа стосується працівників спецслужби колишнього СРСР, матеріали розслідування ми передали військовій прокуратурі».

"Як камінь з душі впав: Львівське СБУ підтвердило після додаткового розслідування, що відомого українського генія Володимира Івасюка вбили співробітники КГБ. Всі знали, що ніякого самогубства не могло бути, але тепер це доведено. Івасюк справжній геній, мученик і Герой. Слава Івасюку! Слава Україні! Ганьба Путіну з його КГБ!", - прокоментував Олександр Бригинець

А Оксана Забужко відреагувала таким чином: Зроду-звіку нічого подібного не читала. І ніхто не читав - за весь час існування "умовно-незалежної" української держави це буде ПЕРШИЙ такий процес (досі всі такі вбивства, на пам'яті всіх живих поколінь, були "ідеальні", "не докажешь" - від Василя Симоненка й Алли Горської до Чорновола, Ґонґадзе і снайперів на Майдані...)  Аж біблійним чимось повіяло, їй-Богу: сповняються строки, переповнилася чаша беззаконь... Ще трохи - і каміння возопіє, і калинова сопілка озветься дівочим голосом... Рушила крига?.. Благослови, Господи!

Рідна країна


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини