MENU

Колись ТСН вражала, а тепер «Вєсті» жахають. ФОТО

5920 0

Чималий вклад в «копілку паніки» на минулому тижні внесла газета «Вєсті». Чотири дні поспіль брав у розповсюджувачів це халявне видання. Висновки після прочитання наступні: Караул! Долар росте! Хаос! А далі ще гірше буде!

Що не день то вражаючий і гіганський заголовок на першій сторінці. Очевидно, аби його побачили не лише ті, хто читає, а й оточуючі в радіусі кількадесятків метрів. Розхитували курс валют як тільки могли. Правда не всі назви відповідали дійсності. Як, наприклад, заголовок статті «Банкирам угрожают расправой из-за курса гривни», в тексті якої про це мало сказано. Тільки, що про це розповіли в декількох банках. Яких банках? Хто розповів? Не зазначається. Але чітко посилають негативно-депресивні меседжи: зараз обвал гривні, через це Міжнародний фонт не дасть фіндопомоги, а якщо й дасть, то вона не допоможе.

Кілька днів «Вєсті» відпочивали, бо тільки по буднях жахають читачів. Можливо збіг, але ситуація почала вирівнюватися. В магазинах не гасають навіженні тьотки і не скуповують все підряд. Полиці завалені продуктами.

Настав вівторок і знову тітонька біля метро, підступним приємним голоском, пропонує нам скуштувати порцію паніки і негативу. «Забрать свое» закликає газетка сьогодні, а промовиста картинка з доларами і застібкою, спонукає бігти до банку і забирати чимшвидше депозит. А в самому матеріалі просто знущання над вкладниками: намальований Супермен зі словами «Забери депозит и стань супергероем!»

Звісно, що не варто демонізувати «Вєсті» її працівників, але попри все вони досить серйозно розбурхують економічну ситуацію в країні.

Хороший матеріал від "Телекритики" - http://www.telekritika.ua/kontent/2015-02-27/104278 

А це видовище достойне ввійти в анали світової журналістики - http://uainfo.org/blognews/489504-ostorozhno-zombi-na-stancii-metro-lukyanovskaya-v-kieve-video.html

Sergij Panchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини