MENU

Ляшко забросает королеву Великобритании картофелем

609 0

Королева Великобританії Єлизавета ІІ скуштує чернігівську картоплю. Сьогодні я написав листа та передав королеві Великобританії Єлизаветі ІІ картоплю з Чернігівської області. Нещодавно я дізнався, що до столу Її Величності подають картоплю виключно із Кіпру. А наша – українська, вирощена на славетних чорноземах в екологічно чистій місцевості, яка не містить жодних хімікатів – не користується попитом. Бо на Чернігівщині селяни не можуть продати її бодай по 30 копійок за кілограм.

На моїй рідній Чернігівщині, у селі Болотниця Талалаївського району, проживає бідна пенсіонерка, 81-річна Поліна Павлівна Бондаренко, яка не може прожити на 890 гривень пенсії, тому самотужки вирощує картоплю, яку потім продати не може навіть за копійки. Аналогічна ситуація і в інших селах України. Тому звертаю увагу на це не лише державних чиновників України, а й світового співтовариства.

З цією метою, надсилаю Її Величності Королеві Єлизаветі ІІ, картоплю вирощену цією жінкою, щоб переконалися, що вона нічим не гірша за ту, що подають до столу Її Величності.

 

Олег ЛЯШКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини