MENU

«Хвороба» Путіна, або Гебіст захотів перевірити оточення «на вшивість»?

9162 0

Я не смію навіть мріяти про щось подібне, але схоже в Кремлі дійсно якась серйозна проблема з путлєром. Тільки що пройшовся на офіційний сайт Кремля, звірив з десятком руських ресурсів - дійсно цікава картинка. Остання підтверджена подія (зустріч з італійським прем'єром Маттео Ренці) відбулася ще 5-го числа. До того (3-4 березня) було кілька протокольних заходів із зйомкою та прямими трансляціями. Після того - не просто пустота, а фальшивки! Зустріч з жінками й поздоровлення писали ще 4-го (за деякими даними 5-го) - проскочило в блогосфері напередодні 8-го. Сайт Кремля подає зустріч 8-им числом.

Нарада Совбезу, зустріч з Шойгу і Сілуановим (ніби 6-те число) пройшли без протокольної зйомки, а фото явно старі (ще до видимих ознак хвороби). Зустріч з Дмітрієвим (головою Внєшекономбанку, теж 6-те) ні підтвердити, ні спростувати не вдається, але дивно, що зустріч відбулася чомусь в Ново-Огарьово, в той час, як зустріч з міністрами проходила буквально перед цим у Кремлі. Путін на фото, як і на інших виглядає абсолютно свіжим, на відміну від зустрічей з Ренці й жінками (5 й 8??? числа).

Далі ще краще. На сайті повідомлення про зустріч з Кобилкіним, губернатором Ямало-Ненецького АО, ніби 10-го; з Худілайненом, главою Карелії, ніби 11-го.

Обидві зустрічі в Кремлі. На фото путлєр в ненайкращому стані. Так от, обидві зустрічі відбувалися ще 4-го й 5-го березня. Відповідні анонси були на ресурсах суб'єктів РФ, потім зникли, але продубльовані рядом місцевих ЗМІ. 

Цікаво, правда?

А тепер моя оцінка цих фактів і купи неперевірених повідомлень. Путін на даний час недієздатний. І це не інфаркт, чи проблеми з хребтом, бо тоді б якусь зйомку для зняття підозр могли б організувати. Сам путлєр при свідомості щось би організував. А якщо не при свідомості? Тоді або вже в пекельній смолі, або інсульт. Версія раптової смерті найпривабливіша, але тоді б не відкладали на потім публікації про події, які відбулися раніше. Отже - або прогнозований кризовий стан із здоров'ям, або смерть повільна. У випадку реального подихання, ми б побачили явні ознаки движняку. Тому, найімовірніше, путлєр поступово скочувався (або допомагали) до критичного стану -напр. пару передінсультних з поганим прогнозом. Відповідно, майже 100% відсотків, що він зараз лежить (де і як - питання відкрите) і дуже велика ймовірність, що з цього стану він може й не вийти. Якщо найближчим часом почуємо інформацію про важку хворобу, то ймовірно - каюк. Але тоді зможуть ще кілька місяців годувати весь світ повідомленнями лікарів про покращення здоров'я трупа (так було з покійним Алієвим старшим), а самі тим часом зорганізують можливість передачі влади якомусь приємнику.

А може відбутися й велика авантюра: старий гебіст захотів перевірити оточення "на вшивість". Чому б і ні? Тому, хоч і дуже хочеться, але шампанське відкорковувати ще зарано...

Тарас ЧОРНОВІЛ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини