MENU

Чому українська влада рішення «народжує» в свинячі голоси?

6048 0

Оскільки наше Агентство і я особисто вже взялись стежити й освічувати міжнародну політику нинішньої української влади, то я продовжу. Почну з негативу. Жоден з оголошених намірів української влади не здійснився.

Розпочну з першого. 8-9 місяців тому Петро Олексійович Порошенко грімголосно заявив: "Я звернувся до міжнародного співтовариства з проханням визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями". Не зробив. Нікуди не звертався. Коли вже обстріляли Маріуполь (б**дь, смерть азовців не прощу) Петро Олексійович гучно сказав: "Я дзвонив до президента Європаламенту пана Шульца, щоб Європарламент визнав ЛНР і ДНР терористичними організаціями. Цього не сталося.

Чому? Тому що наша рідна Верховна Рада цього ще й досі не зробила. Після критичних атак з боку громадськості Верховна Рада блефонула і закликала усі міжнародні співтовариства й організації визнати ЛНР і ДНР терористичними організаціями. Хм... закликала. Як? Просто от написали резолюцію, що ми закликаємо тих, тих і отих визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями. Але разом з тим сама Веховна Рада цього не зробила.

Подібне щось і з миротворцями ООН і ЄС. Були наміри озвучені. Сайт Дипломатичної місії України при ЄС вчора розмістив повідомлення, що Україна звернулась до ЄС з проханням спрямувати в Україну миротворчу місію. Це, знаєте, як свинячий голос, або муштарда по обіді. ЄС вже визначився: посилення й розширення місії ОБСЄ. Ну а це, як мертвому припарка. От і все!

Rostyslav Demchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини