MENU

Кличко продовжує справу Черновецького - нардеп

4141 1

У 2009 році команда космічного мера безкоштовно передала у власність фіктивному житлово-будівельному кооперативу «Житлобудсервіс» земельну ділянку площею 147 га посеред Біличанського лісу.

Це найбільша земельна афера, яку зміг провернути Черновецький одним рішенням, передавши безкоштовно шматок землі, який на той час оцінювався в як мінімум 1 мільярд гривень, фіктивному ЖБК з трьома засновниками (https://youtu.be/a62tL3H4YR0).

Громада та прокуратура подали позови до суду про повернення вкраденої землі у комунальну власність, проте представники Київради, діючи за дорученнями Кличка категорично заперечують проти повернення Києву цієї ділянки (https://youtu.be/rQX93PXv5EI).

Позиція Київради пояснюється тим, що партнером забудовника Хмельницького по цьому проекту (і не тільки) є фірма «К.А.Н. Девелопмент» першого заступника Кличка – Ігоря Ніконова.

Міський голова постійно тікає від запитань про «Біличанський ліс» і всім розповідає, що Ніконов немає ніякого відношення до забудови Біонік Хілл (https://youtu.be/RI92if3Tx10), хоча у відкритих джерелах легко знайти докази протилежного(https://www.youtube.com/watch?v=eWfJxTCGVLs).

Зараз триває судова епопея, де, після перемоги громади в першій інстанції, забудовник Хмельницький намагається все "порєшать" в апеляції (https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/posts/603995459731868).

НАСТУПНЕ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ відбудеться 16 березня 2015 року об 11:30 в Київському апеляційному господарському суді (вул.Шолуденка, 1). 
Запрошую всіх нагадати суддям, що для них Закон має бути головним, а не гроші Васі Хмельницького…

Юрій ЛЕВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини