MENU

Хмара: Чому перший під роздачу попав Коломойський, а не Ахметов, Фірташ, сім'я Кучми-Пінчука?

15459 19

І знову про Коломойського і Порошенка!

Щойно подивився ток-шоу на IСTV. І що мене стривожило? Це те, коли під нібито благими намірами боротьби за справедливість, намагаються вдаватися до маніпуляцій довірливими громадянами, аби ще більше служити злу.

Два народні депутати п.п. Наєм і Лещенко накинулися на голову Дніпропетровської облдержадміністрації п. Коломойського і намагалися доказати який він шкідливий олігарх, та ще й єдиний серед олігархів на високій державній посаді.

Тут «борці за справедливість» явно принизили п. Порошенка. Чи їм невідомо, що Порошенко типовий олігарх і до того ж, жодного активу не продав, як обіцяв народові, своєї величезної бізнес-імперії, а навпаки, розширює її, як в Україні, так, що дуже дивно, і в Росії? Тільки в Росії напевно справно платить податки, на відміну від України.

Отже, прокололися хлопці, насправді не йдеться про боротьбу проти олігархії, а про звичайнісінький переділ власності між олігархами на користь головного.

Чому перший під роздачу попав Коломойський, а не Ахметов, Фірташ, сімя Кучми-Пінчука? А може вилазить рука Москви. Ми ж не знаємо всіх деталей таємного пакту Путіна-Порошенка? Є питання для роздумів?!

Степан Хмара


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини