MENU

После милицейского обыска в квартире родственников Мазурка пропали деньги

577 0

Після обшуку в квартирі брата дружини підозрюваного у вбивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка його родича-інваліда забрала "швидка".

Як повідомляє ТСН, 3-кімнатна квартира, яку вдень правоохоронці перевернули догори дригом, знаходиться на лівому березі столиці. В цьому приміщенні мешкають одразу дві родини.


Перша – це брат дружини Мазурка зі своєю жінкою. Чоловіка звати Віктор. На момент вчинення злочину він перебував на морі, а під час обшуку знаходився на дачі під Києвом.

Друга – це брат Віктора Анатолій разом зі своєю дружиною. Цей чоловік нещодавно переніс 2 складні операції. Йому видаляли пухлини з мозку. Анатолій після хірургічного втручання тривалий час відновлюється. На момент обшуку він був удома сам.

До квартири увірвалися 6-ро людей. Серед них були слідчі та озброєні бійці "Беркуту". Вони вдягнули на інваліда наручники та повалили його на підлогу.

Журналісти ТСН помітили сліди від побоїв. На ногах і обличчі чоловіка є садна, також у нього розбита губа.

Чи били його, інвалід пояснити не може. Після перенесених операцій він погано розмовляє, однак увесь час плакав. Невдовзі по завершенні обшуку Анатолія з квартири забрала "швидка".

Очевидці відзначають, що обшук тривав близько 2-х годин. За деякими даними, правоохоронці, коли вже впевнилися, що підозрюваного Мазурка в приміщенні немає, говорили, ніби шукають наркотики чи інші заборонені речі.

За інформацією журналістів, понятих до квартири допустили зі значним запізненням – хвилин за 40 після початку обшуку. Також у ТСН є відомості про те, що мешканці квартири за підсумками візиту правоохоронців недорахувалися частини грошей і деяких цінних речей.

Разом із тим родичі відзначають, що з підозрюваним Ярославом не підтримували зв'язків ось уже 5 років і практично не бачилися. Про вбивство в "Каравані" вони дізналися з новин, але на фото та відео Мазурка не впізнали. Втім, не заперечують, що це міг бути саме він, адже останнім часом украй рідко його бачили.

Разом з тим, ТСН вдалося отримати паспортне фото Мазурка, на яке орієнтується міліція в своїх пошуках

don-katalan


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини