MENU

У Дніпропетровську затримали терориста «ДНР». ФОТО, ВІДЕО

6404 4

СБУ‬ затримала громадянина, який готував теракт у Дніпропетровську під час запланованого на суботу народного віче. Про це повідомляється на офіційній сторінці Служби безпеки України у "Фейсбуці".

Встановлено, що вказівку вчинити цей злочин та гроші для придбання засобів ураження 34-річний мешканець Павлограда отримав від представників т.зв. терористичної організації «ДНР».

Під час обшуку у помешканні затриманого вилучено ручний гранатомет «РПГ-22», дві бойові гранати «РГД-5» із запалами, 90 набоїв калібру 5,45 мм, 4 патрони калібру 23 мм, засоби відео спостереження. У комп’ютері та мобільному телефоні зловмисника виявлено матеріали, що підтверджують його протиправну діяльність.

Зі слів затриманого, представники т.зв. «ДНР» завербували його у липні 2014 року через соціальні мережі. Він збирав та передавав терористам дані про підрозділи Збройних сил України, намагався через спільноти у соцмережах знайти поплічників для формування т.зв. «партизанських загонів» для вчинення диверсій. Днями він тримав від кураторів вказівку вивчити місце проведення віче та організувати теракт.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини