MENU

В Києві з'являються жлобські кіоски з продажу дешевого хліба. ФОТО

9776 0

Яке ‪#‎ЖЛОБСТВО‬! 

Друзі, після мого попереднього посту щодо кіоску "Київхліба", який кинули на Позняках просто на тротур та каналізаційні люки (його все ж таки перенесли наступного дня... встановили через дорогу, на зелений газон), мені люди почали скидувати фото подібних "шедеврів" і в інших районах Києва.

Ці два кіоски, наприклад, встановили на Оболоні по вул.Героїв Дніпра, 29 та навпроти університету ім.Б.Грінченка.

І це при тому, що поряд з ними вже є "Кишеня" та "Екомаркет". Чому не можна продавати соціальний хліб у цих супермаркетах? Навіщо встановлювати сотні коробок, біля яких 100% з часом з'явиться сміття, бруд та нові "сусіди"?

Взагалі ‪#‎КМДА‬ планує встановити 200 подібних мафів з дешевим хлібом по всьому Києву. Питання "Навіщо для продажу лише хліба встановлювати маф площею 30(!)кв.м.?" лишається теж риторичним. За наявною інформацією встановлення лише одного такого мафу обходиться у 17358грн., відповідно 200 мафів - 3 471 600грн. і це лише встановлення! А що ви думали? Соціальний хліб він такий, не з дешевих.

Тому, друзі, якщо подібну "красу" встановили і у вашому районі, прохання надсилати фото мафів з точною адресою мені у приватні повідомлення на ФБ, сюди в коментарі або на ел. пошту - [email protected]

Будемо робити підбірку "боротьби" київської влади з мафами, яка однією рукою їх знищує, а іншою - сотнями встановлює просто на газони та тротуари.

Шизофренія якась, чесне слово.

Прохання поширити!

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини