MENU

Вороги України мають державні нагороди. Серед них - Олег Царьов

8235 3

23 серпня 2011 року Олег Царьов Указом Президента України був нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеню - "за значний особистий внесок у становлення незалежності України, утвердження її суверенітету та міжнародного авторитету, заслуги у державотворчій, соціально-економічній, науково-технічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові".

18 лютого 2014 року Царьов заявив: "Протягом години буде зачищено Майдан. По тому, як ми наведемо лад у Києві, ми проведемо його у всій країні".

26 червня 2014 року Олег Царьов обраний "спікером парламенту" Союзу народних республік — об’єднання організацій ДНР і ЛНР, які визнані терористичними.

Українофоб і сепаратист, він нині перебуває у всеукраїнському кримінальному розшуку.

Таких, як Царьов, сотні й тисячі. Всі вони за незалежної України отримали ордени і почесні звання, генеральські погони та інші відзнаки, а зараз у Росії, Криму та на окупованому Донбасі виступають відвертими ворогами України.

Мабуть, Адміністрація Президента України вже давно мала підготувати проект Указу про позбавлення цих одіозних фігур усіх звань, орденів і регалій у зв’язку з антиукраїнською діяльністю, а Петро Порошенко мав цей документ підписати. Якщо цього не робиться, то виникає чимало запитань до тих, хто нині при владі: з ким ви, панове, — з Героями Небесної Сотні чи з українофобами?

Анатолій ВЛАСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини