MENU

Екс-нардеп зі «Свободи»: Аваков має відповідати за бездіяльність

4823 3

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков несе повну відповідальність за саботаж його відомства у розслідуванні розстрілів на Майдані та повинен негайно піти у відставку.

Експерти Ради Європи підтвердили вже давно очевидний для українського суспільства факт: Міністерство внутрішніх справ України перешкоджає розслідуванню обставин убивств на Майдані і покаранню винуватців цих злочинів. Інакше не можна пояснити, чому за більш як рік досі не знайдено вбивць, які розстрілювали людей у лютому 2014 року. Під керівництвом Авакова МВС створювало штучні перепони для розслідування подій на Майдані. Експерти чітко заявляють: подвійна позиція МВС, покривання бійців "Беркута" й решти спецзагонів перекреслювали намагання влади чесно розслідувати події на Майдані. Смерть героїв Небесної сотні досі залишилася непокараною через бездіяльність міністра і його відомства.

Звіт міжнародних експертів ставить хрест на роботі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який продемонстрував власну некомпетентність і бездарність. Світова спільнота зробила набагато більше для виявлення злочинців, які розстрілювали Майдан, ніж українська міліція. Тому Аваков повинен негайно подати у відставку і давати свідчення прокуратурі з приводу бездіяльности його міністерства.

Також Аваков має пояснити, чому не проведено люстрацію у структурі МВС, як вдалося втекти екс-командиру роти "Беркута" Дмитру Садовнику і багатьом иншим одіозним фігурам, чому процвітає корупція у всіх ешелонах влади, чому не покарано злочинців режиму Януковича. Звіт Ради Європи  це вирок інтернетно-фейсбуковому міністру внутрішніх справ, незалежна і достовірна оцінка його роботи. І вона збігається з оцінкою українського суспільства!

 

Анатолій ВІТІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини