MENU

Березовий сік заслуговує, щоб його пили з найкращого посуду

4285 0

Цей божественний напій заслуговує, щоб його пили з найкращого посуду. Це - березовий сік.

 Справжній, натуральний, "з-під берези", холодний і свіжий, як рання весна. Високий вміст легкозасвоюваних вітамінів - С, РР, групи В, каротиноїдів, цинку, ефірних олій, фітохімічних речовин і "живої" води.

В перекладі на зрозумілу мову це означає, що березовий сік є сильним антиоксидантом, має потужні протизапальні властивості, покращує доставку кисню до кожної клітини, сприяючи її оздоровленню та омолодженню; нормалізує рівень холестерину (атеросклероз, ховайся!), регулює обмін речовин, покращує стан шкіри (особливо корисно при "шкірних" проблемах, таких, як дерматити, псоріаз, екземи та ін.).

Жінки у віці 35+ - це ваш напій: цинк стимулює утворення гіалуронової кислоти і шкіра стає пружною, гладкою, "соковитою". Крім того, цинк зміцнює імунну систему - після вживання соку зникнуть залишки нездужань та вірусних захворювань. 

А ще березовий сік має протидисбактеріозну дію - оздоровлює мікрофлору кишечника. Тож зникає здуття, а кишечник починає працювати, як швейцарський годинник.

Ну і... сечогінна дія: вона така, що кожне друге дерево буде ваше. Але під тими деревами ви позбуватиметеся запалень нирок, піску та інших "будматеріалів" включно з токсинами.

Пити березового соку можна стільки, скільки душа забажає. Але варто бути обережними тим, у кого камені в нирках - порадьтеся з лікарем.

Через пару днів пиття березового соку вислів Подерв'янського "...кожа, як у бога" - це буде про вас! І останнє.

Бережіть природу: перед тим, як точити сік, виберіть правильні дерева і все робіть так, щоб і берізки не постраждали, і ви були красиві і неперевершені.

Oksana Skytalinska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини