MENU

Кличко став на захист корупціонерів і забудовників - звернення киян до міського голови

4434 0

Відкрите звернення мешканців Микільської Слобідки
до Київського міського голови Віталія Кличка!

Шановний пане голово!

Обираючи Вас Київським міським головою, ми сподівалися, що ви будете захищати інтереси киян, наші права та свободи! Ми пам'ятаємо, як Ви боролися в опозиції з «молодою командою» Черновецького, як, нарешті, Ви виборювали славу України, як видатний спорсмен!

На Майдані Ви виступали як захисник демократії, європейських цінностей, верховенства права! Тож кияни сподівались, що нарешті отримали справжню київську владу! Натомність, з Вашим приходом, у Києві майже нічого не змінилось, навпаки – по всьому місту розцвіли забудови сумнівної законності. І ви встали не на захист інтересів простих киян, а на захист забудовників і корупціонерів. В порівнянні з Вашою командою навіть «молода команда» Черновецького виглядає по-дитячому. За час Вашого мерства директор Укрбуду, депутат Київради, член фракції УДАР-Солідарність, пан Микитась звів на Микільській Слобідці на березі Дніпра 11 поверхів 32-поверхової свічки в зеленій зоні на відстані 47 метрів від берега. Будучи в опозиції, Ви боролися за збереження зелених зон та узбережжя Дніпра, а зараз потужно підхопили прапор Вашого «космічного» попередника Черновецького. В Ваших сильних руках він високо піднявся і погрозливо замайорив над головами простих спантеличених киян.

Ми, мешканці Микільської Слобідки, неодноразово звертались до Вас з проханням та вимогами розібратися з проблемним будівництвом, але Ви не чули наших доводів, бо вже тоді вирішили підтримати забудовника. Активісти Слобідки звертали Вашу увагу на те, що Київрада в 2007 році вийшла за межі своїх повноважень, змінивши всупереч діючому законодавству цільове призначення земельної ділянки на березі Дніпра, на корупційні схеми відведення зазначених земельних ділянок, проти чого в 2007 році виступала і Ваша фракція (навіть 12.02.2008р внесла в Київраду 2438 підписів-протестів слобідчан ). Ви бачили, що спротив мешканців Слобідки зростає, але нічого не зробили для відміни незаконного рішення Київради, бо у Вашій фракції засіли бариги-забудовники! Ми приходили з пікетами до КМДА . І чого ми домоглись? Ви створили робочу группу по ситуації на Микільській Слобідці – найкращій спосіб заговорити ситуацію!

Натомість, ми маємо збурення громадськості на Микільській Слобідці, протистояння, найнятого депутатом Київради та директором Укрбуду М. Микитасем, озброєного Громадського формування «Лівий берег» проти беззбройних жителів Слобідки (17.02.2015, 21.02.2015 та 01.04.2015 року). І в тому, що на Микільській Слобідці пролилася кров і стріляли в мирних мешканців є й Ваша провина! Ви один з тих, хто не тільки підтримує, а й активно використовує громадські формування в боротьбі проти мирного населення й активістів! Дуже ж швидко відбулася Ваша реінкарнація від проєвропейського мера демократа в «антинародного ката». Ви нічого не зробили, щоб в центрі Лівобережного Києва не знаходились озброєні молодики в камуфляжі і балаклавах, готових стріляти в людей. І таки стріляли! Пане мер, а що робив на цій забудові батальон «Київ-1»? Хто їх прислав, хто ними керує і віддає накази?

В субботу, 04.04.2015 року, мешканці Микільської Слобідки вийшли на толоку на Зону здоров’я. Вийшли з сім’ями, з дітьми садити дерева та прибирати територію. Натомість, що ми побачили? Звезені на шістьох автобусах міліціянти в бронежилетах, в касках, з палицями стояли навпроти людей із саджанцями, відрами, лопатами. Нам приготували ще й 3 автозаки! Вам це не нагадує Майдан, Ви ще пам'ятаєте? А в той самий час Ваш однопартієць зігнав на проплачений мітинг людей під виглядом інвесторів, а його забудову продовжувало охороняти те саме злочинне угрупування , яке напередодні било і стріляло в людей.

На майдані Ви стояли за Закон, а тепер активістам на усіх забудовах Ви пропонуєте банальний «договорняк». А як же європейські цінності, пане мере, як же верховенство права? Чи воно тільки для Європи, де живуть і вчаться Ваші діти. Ви і Ваша фракція, спотворюєте наше місто, наш мікрорайон. Ви заштовхуєте нас та наших дітей в кам'яні джунглі, з жадібністю підраховуючи гроші за продані квадратні метри на березі Дніпра.

Нас, які живуть тут десятки років, глибоко обурює, що на захист своєї відверто лобістської позиції щодо забудовників, Ви принижуєте нас недолугими заявами, що ми, жителі Микільської Слобідки, проплачені найманці, які служать партіям, що рвуться до влади. Це відверта і цинічна брехня, не підтверджена ні фактами, ні фото, ні відео, що нам роздавали гроші, що за нашою акцією хтось стоїть.

Нам не потрібна ніяка агітація, ніякі партії, щоб на найближчих виборах ніколи не віддати за Вас наш голос! Ви найкращий ворог собі самому! Ви своїми діями після революції гідності, після загибелі Небесної сотні, після тисячі загиблих на війні патріотів вирили собі політичну могилу!

Ми не проти розбудови Києва, ми любимо своє місто і хочемо бачити наш Київ сучасним і красивим! Ми проти того, проти чого боролися й Ви, коли були в опозиції - проти нецільового використання земель прибережної зони Дніпра, всупереч діючому Генплану міста. Дніпро-третя річка в Європі. Дніпро- це перлина і гордість не тільки Київа, а і всієї України. І ми не дозволимо всупереч закону забудовувати ці унікальні берегові ландшафти недолугими 32-поверховими монстрами. Ми за те, щоб на нашій Микільській Слобідці поруч з єдиним в Східній Європі Патріаршим Собором греко-католицької церкви був парк, дитячі та спортивні майданчики, зона відпочинку! Щоб сюди приїздили туристи, щоб тут відпочивали кияни та гості столиці. Ми проти незаконної житлової забудови, яка призведе до транспортного, інфраструктурного колапсу та екологічної катастрофи!

Ми за законність!

А Ви, за Що Ви, Віталій?! Ви – спортивна гордість нашої нації, Ви, що змушували звучати гімн України сотні разів в усіх куточках світу в Вашу і нашу честь! Не принижуйте своєю безвідповідальною позицією себе і нас, не ганьбіть себе! Ті, що зганьбилися перед українцями, нищили сподівання на європейське майбутнє, порушували права українців зараз на чужині! А де Ваша доля, Віталій?! Тут, з нами в Україні, чи де інде?

Ви бачили українців в гніві, коли нас били і стріляли в нас. Ми затялися, згуртувалися та перемогли! Зараз повторюється те саме на Микільській Слобідці – озброєні тітушки нас б’ють, стріляють, міліція підганяє автозаки і в повній амуніції захищає те і тих проти кого ми разом боролись! Але ж згадайте, Віталію, хто переміг на Майдані?! І здогадайтесь, хто переможе тепер!

Ваші розчаровані виборці Микільської Слобідки.

Слава Україні!!!

Tatyana Poplavskaya


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини