MENU

Антикорупційне бюро очолив Артем Ситник

6434 4

Директором Національного антикорупційного бюро призначено Артема Ситника. Про це Президент України Петро Порошенко оголосив під час церемонії представлення директора Національного антикорупційного бюро.

.

«Я підписав указ про призначення на посаду директора Національного антикорупційного бюро Артема Сергійовича Ситника», - сказав Порошенко.

Біографія Ситника:

Ситник народився 19 серпня 1979 р. у смт Компаніївка Кіровоградської області.

Освіта: Національна юридична академія імені Ярослава Мудрого (2001).

З 2001 по 2003 рр - помічник прокурора, слідчий, старший слідчий Ленінського району Кіровограда.

У 2004-2008 рр - старший слідчий, в.о. керівника слідчого відділу, керівник слідчого відділу прокуратури Кіровоградської області.

У 2008-2011 рр - начальник слідчого відділу прокуратури Київської області.

З жовтня 2011 р. займається адвокатською практикою у складі адвокатського об’єднання «Адвокатська фірма «Юридичні гарантії»; за сумісництвом юрист ТОВ «Компас».

Ситник задекларував за минулий рік 23,5 тис. грн, інші члени родини заробили 113 тис. грн. Дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна - 218 тис. грн. Претендент також задекларував квартиру 82 кв. м, його родині належить земельна ділянка площею 4 сотки у Криму, автомобіль Hyundai Elаntra.

Артем Ситник на Громадському:

Нагадаємо, 14 квітня Президент провів зустріч із фіналістами конкурсу на посаду директора Антикорупційного бюро Артемом Ситником і Миколою Сірим. Раніше конкурсна комісія з відбору кандидатів на своєму засіданні 7 квітня затвердила ці кандидатури на посаду директора НАБ. Всього на посаду голови Антикорупційного бюро претендували 176 осіб.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини