MENU

У «ЛНР» фізично знищують місцевих опозиційних бойовиків - джерело

744 0
 



За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" в структурі т.зв. МВС ЛНР діє підрозділ, який займається фізичною ліквідацією бойовиків, з числа місцевих жителів, які опозиційно налаштовавані до керівництва самопроголошеної республіки.

Очолює підрозділ Акімов Олег Костянтинович на псевдо "Ока".Останній пересувається на "віджатому" авто"Mazda 7".

Свого часу Акімова вважали людиною колишнього "міністра оборони" ЛНР О.Бугрова.

Сам Бугров, за клопотанням Слідчої служби УФСБ по м. Петербург й Ленінградській області, наразі арештований.Офіційна версія арешту-Бугрова підозрюють в участі в поставках неякісних,"вживаних й контрафактних" труб підприємству "Усть-Луг Ойл".

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" основні претензії до Бугрова з боку співробітників ФСБ пов"язані з розкраданням гуманітарної допомоги та привласненням останнім великих сум грошових надходжень, які перераховувалися бойовикам з території РФ. Гроші,що перераховувалися росіянами на розбудову військових та спеціальних структур самопроголошеної ЛНР, Бугров використовував для покупки елітної нерухомості в Криму. В розпорядженні аналітичного відділу ГІ "Права Справа" є доповідна записка співробітника т.зв.МГБ ЛНР на ім"я начальника контррозвідки, в якій йдеться про ці факти.

Відставка Бугрова, вимушена еміграція в Росію та арешт співробітниками ФСБ пов"язаний з конфліктом між ним та керівником т.зв.МГБ ЛНР Пасічником Л.
Причиною конфлікта стали намагання Бугрова взяти під свій контроль трафік контрабандни тютюнових та алкогольних виробів з території України на територію самопроголошеної республіки.

Зі сторони ЛНР за силове прикриття трафіку відповідав міністр МГБ ЛНР Пасічник. Треба відзначити,що питаннями "кришування" контрабанди підполковник СБУ Пасічник займався ще за часів України.У березні 2007 підполковник СБУ Л.І.Пасічник отримує з рук президента України медаль «За вiйськову службу в Українi».

За даними аналітичного відділу ГІ "Права Справа" Акімов О.К, на псевдо "Ока",штатний ліквідатор Бугрова,разом з людьми з ГБР Бетмен, за наказом Бугрова, брав безпосередню участь в арешті комерсанта С, якого вважають людиною очільника МГБ ЛНР Пасічника і який, власне, безпосередньо займався питаннями пов"язаними з контрабандою та подальшою реалізацію тютюнових та алкогольних виробів. Приблизний добовий об"єм реалізованої продукції коливається від одного до півтора млн. гривень.

Подальший розвиток подій, а саме: ліквідація Бєднова, відставка з поста міністра оборони Бугрова та його арешт на території РФ, наочно продемонстрували той факт, що реальною владою на неконтрольованих територіях Луганської і Донецької областей були і залишаються колишні співробітники силових структур, які перейшли на бік заколотників і на сьогодні очолюють профільні міністерства т.зв. республік.

Дмитро СНЄГИРЬОВ. Луганськ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини