MENU

«Регионалы» после выборов тихонько дадут старт скупке земель — Гриценко

438 2

«Регіонали» відчули, що із-за тотальної недовіри до влади народ відторгає їхній ринок земель. 
 
В усіх без виключення регіонах. Люди бояться, що хлопці із Єнакієвого скуплять задешево ($300 за гектар) усі землі країни.
 
В штабі ПР це питання  «опрацювали» і вирішили: перед 28 жовтня людей треба заспокоїти, а після виборів - проштовхнемо свій «ринок» і скупимо землі без проблем.
 
Тут же, на випередження, «регіонали» хутко реєструють законопроект. Автор - Юрій Мірошниченко, представник Президента у Раді. Номер - 11315 від 10 жовтня. Голосувати планують невідкладно, сьогодні ж, 16 жовтня - бо це останнє засідання ВР перед 28 жовтня.
 
Суть проекту - продаж-купівля земель відбуватимуться тільки після прийняття Закону про обіг земель сільгосппризначення. Це вони так сором'язливо його назвали, аби і в назві не було згадки про ринок земель.
 
PR-ідея «регіоналів» - подати народу законопроект 11315 через ЗМІ як нібито мораторій на ринок земель. Бо того хочуть почути люди.
 

Реальний задум «регіоналів» - після виборів (не виключаю, що ще й нинішнім складом ВР) тихенько прийняти Закон про обіг земель сільгосппризначення і тим самим дати старт скупівлі земель. Бо того хоче Сім'я і наближені до неї олігархи.

 

 

Анатолий ГРИЦЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини