MENU

Цирковые выступление господина Каськива уже надоели - блогер

879 1

Чимвідрізняється Владислав Каськів від«циркуКобзов»? Теж саме дійство, тількиобходиться громадянам в тисячі разівдорожче.

Пан Каськів та його відомствовкотре зганьбилися. Кілька днів тому Каськів разом з прем'єром Азаровим таміністром Бойком урочистовідкрили будівництво терміналускрапленого газу.

А вчора, виявилося,що людина, яка від імені іспанськоїкомпанії Gas Natural SDG підписувала угодупро будівництво терміналу, немаєдо неї відношення. Іспанці офіційновідхрестилися від цього проекту іобурилися з приводу того, що якісь людивід їхнього імені підписують угоди.

Цирковівистави, які влаштовує пан Каськів загроші платників податків, вже починаютьнабридати. Порожність обіцянок Каськіва,стала остаточно зрозуміла ще рік тому.

Вцьому репортажі Каськів обіцяємені, що незабаром в Україну прийдепотужний інвестор – в'єтнамськиймобільний оператор Vittel. Пару уточнюючихзапитань і з'ясовується, що ніякийінвестор нікуди не приходить. А самКаськів вже рік, як не згадує назву цьогов'єтнамського оператора.

Іншийприклад. Влітку2011-го Каськів пафосно оголосив пробудівництво швидкісного експресу –сучасної електрички з Києва до аеропортуБориспіль. Фінансувати і будувати йогомали китайці. Каськів обіцяв, що за двароки всі вже кататимуться до Борисполяна експресі.

«Будівництво розпочнетьсяза кілька тижнів» – казав Каськів півтора роки тому. Знаєте як виглядаєшвидкісний повітряний експрессьогодні?

Ось так:



Оцідесять метрів рейок поруч із старимзалізничним полотном і є – нашсуперсучасний аеро-експрес.

Намісці будівництва експресу раніше буловстановлено шматок граніту на знакпочатку робіт. Сьогодні ця гранітнабрила схожа на надгробок на місціпоховання інвестиційних перспективУкраїни.

Китайці активно інвестуютьв Африку. Але інвестувати в Україну неквапляться. Очевидно, що жоден інвестор,навіть китайський, не прийде в країну,де існують такі явища, як Юра Єнакієвськийта Саша-Стоматолог.

А ВладиславКаськів вкотре проголосить новийсупермасштабний національний проект.Він може розпочати підготовку хочколонізації українцями Сатурна. Всеодно, через рік нічого не буде зроблено.І ніхто, крім кількох журналістів, непоцікавиться на що були витрачені грошіі де результат.

Як це вже булонеодноразово. Про що можна подивитисяв цьому репортажі:

 

Дмитро ГНАП 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини