MENU

Сыну губернатора Хмельницкой области отдали трёхэтажное здание в центре города за смешную цену

1212 0

Василь Ядуха


12 грудня 2012 рокувідбулася чергова сесія Хмельницькоїміської ради шостого скликання.


В ході сесії депутативіддали в оренду на 10 років земельнуділянку площею 316 кв.м в самому центріміста, за адресою: вул.Кам'янецька, 66синові голови Хмельницької обласноїдержавної адміністрації, одіозногосатрапа Януковича Василя Ядухи.


Раніше Олександр Ядухапридбав триповерхову будівлю у ТОВ"Укрбудінвест К" за ...600 тисячгривень, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці ВО "Свобода". При тому, що ринкова вартістьприміщення в рази вища. Така смішна цінапояснюється тим, що ТОВ "УкрбудінвестК" перебуває у власності головифракції ПР у Хмельницькій міській радіОксани Кольгофер. Таку внутрішньопартійнуоборудку регіонали прокрутили з колиськомунальним приміщенням, яке належалогромаді.


Одіозний головаХмельницької ОДА Василь Ядуха і ранішевідзначався активним покращеннямматеріального становища та добробутувласної родини. На всю країну регіоналЯдуха прогримів, як фігурант "рибнихскандалів", коли, за свідченнямжурналістів центральних ЗМІ: 1+1 та ТВіпереписав частину водоймищ у Хмельницькійобласті на свою доньку – Світлану. Окрімтого, дружина Василя Ядухи отримала уподарунок від студентів одного з місцевихвишів кілька десятків гектарів земліу приміській зоні.


Син голови ОДА Олександртакож потрапляв до ефірів центральнихТБ. Зокрема, повідомлялося, що він придбавскладські приміщення площею майже 3тисячі квадратних метрів у добробіяАнатолія Чепесюка за ціною менше 95гривень за кв.м. Тепер за ціною трикімнатноїквартири родина Ядух прибрала до руктриповерхове приміщення в центрі містата 316 кв.м. землі.


ВО "Свобода"неоднарозово зверталася до правоохороннихорганів, СБУ, Президента щодо злочинноїдіяльності Василя Ядухи на посаді головиОДА. Однак реакції на разі, немає. Громадупозбавляють землі, водоймищ, приміщень,збагачуючи родину прислужника Януковича.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини