MENU

Уже двое суток стоим на заправке в 100 км от Львова. Вся дорога забита фурами — блогер

408 1

Будете сміятись,але я один з тих туристів, які застрягли на Львівщині в 30-тикілометровому заторі. Вже майже дві доби стоїмо на заправці за 100 км від Львова. За весь час з робіт,які проводить МНС була ода снігоприбиральна машина, і то,вчора ввечері, один бобік з розгубленим працівником, і пожежна машина, яка «дуже допомогла», роздавши 20 бутербродів і чай, на реальну кількість людей в сотні три.

Пожежники-рятувальники традиційно інформацією не володіють. А для чого ж їм воно.

Щодо усіх заяв Азарова про особистий контроль ситуації чипро те, що затор майже ліквідовано, що ведуться активні роботи, як свідок подій засвідчую - брехня все. Робота ведеться,але як. Це все реально можна було вирішити ще вчора, - це не моє твердження, а багатьох водіїв, які тут сидять, які приїхали з Львова і бачили ситуацію з місця початку затора.

Плюс, сніг не йде постійно, а від насипаного відкопатися давно можна було, тільки людей нема. У МНС дефіцит кадрів, як я бачу. Ну, це ж не мітинг якийсь, на який бійців організовують за годину-дві. Зараз вся дорога забита фурами, і кінця, і краю їм нема. Отак от з'їздив у Чехію. відпочити. Збиратиму матеріали та враження поки, ще напишу. Бувайте,друзі.

 

МИ - ПАТРІОТИ УКРАЇНИ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини