MENU

Янукович сам себе роет могилу, и не только в политическом контексте — блогер

1747 1

Юрій Луценко сидить вже понад два роки. Уже друге своє день народження він відсвяткував в казематі.  Враховуючи нашу судову систему, не факт, що він сидітиме лише чотирирічний термін, на який його засудили. Мабуть ми почуємо про його нові "злочини".


Його посадили за абсурдними звинуваченнями, безумовно за наказом влади. Про це говорить США та Європа, опозиція, та знає кожен громадянин. До речі яким фарсом є заяви президента, що він не може втрутитись в цю ситуацію, а вирок суду є абсолютно не залежним. Вирок суду абсолютно залежний, через втручання гаранта.

Посадивши Тимошенко і Луценко регіонали фактично підняли їх рейтинг. Звісно вони цього не хотіли, і просто не врахували. Це було інфантильне рішення їхнього керівництва, яке не здатне мислити глобально. Щось тваринне в їх діях. Як безумовний рефлекс переляканої дворової собаки. Яка кусає, коли відчуває страх. Така "порода" людей підходить лише для того, щоб красти в жінок шапки, а не для управління державою. Навіть тоді, коли Луценко захворів, замість того щоб його лікувати він був відправлений з лікарні в колонію. Він винний лише в тому що він був опозиціонером, як кожна людина він має право на медичну допомогу. І якою потворою треба бути, щоб забрати його!?

Так, Янукович відчуває тваринний страх, зокрема перед майданом, перед такими як Луценко,які можуть очолити новий майдан. Тому Юра сидить. Він сидітиме, бо "блакитні" не здатні на щось розумніше, ніж посадити конкурентів. При тому, що ця ситуація не грає їм на руку, а є загрозливою в першу чергу для Януковича. Бо Європа не буде вічно чикати, і якщо опозиціонери сидітимуть, то рано чи пізно Україну чекають санкції. А можливо і новий майдан. Постійні заяви і натяки європейських політиків звільнити політв'язнів ігноруються президентом від того, що він втратив відчуття реальності. Справжня загроза для його режиму лежить в діях Європи, та українських громадян.

Він поводить себе як середньовічний кн'язьок, роблячи безглузді вчинки, якими сам риє собі могилу, і можливо, не лише в політичному контексті. Якщо демократичних змін режиму не відбудеться, Європа відреагує, і санкції це лише квіточки. Таке враження, що регіонали не розуміють цього, вони не здатні прораховувати ситуацію на декілька кроків в перед. Вони розуміють лише силу, ніби в їхніх головах замість мозку м'язи. Стає сумно що немає сили яка їх зупинить. Сподіваюсь поки що. Вірю, що настане час коли регіоналів позбавлять влади, коли всі політв'язні будуть на свободі, я докладу для цього всіх своїх сил.

 

Степан БАРНА

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини