MENU

Госбюджет ежегодно обирает Киев, как липку - Бригинец

331 0

  

Згідно з Держбюджетом-2013,Київ - єдине місто, де половина податківна дохід фізичних осіб відразу потрапляєв державну казну. Цього року з бюджетуКиєва-2013 влада планує вилучити 8,2 млрд.грн.

Мною та моїми колегами А.Павловським та Д. Андрієвським розробленозаконопроект №1090 про внесення змін доБюджетного кодексу України щодозарахування податку на доходи фізичнихосіб до доходу бюджету міста Києва, якийвже зареєстрований у ВРУ.


Саме завдяки грошаміз податків приватних осіб кожне містонамагається розвиватися, тому це ненормально, коли лише одне місто України– Київ - оббирають на кілька мільярдівгривень щороку, забираючи половину цихподатків у Державний бюджет. 

Київдійсно отримує від податків громадянбільше грошей ніж інші міста України,але й потреби столиця має більші. Нетаємниця, що інфраструктурою Києвакористується не лише кияни, а й безлічлюдей, які неофіційно проживають вмісті, які живуть в приміській зоні, алещодня працюють в Києві, та мільйонилюдей, які приїжджають у столицю увідрядження. Серед таких тепер будутьй новообрані народні депутати з іншихрегіонів країни, які житимуть у Києвіі користуватимуться благами нашогоміста.

Сподіваюся, внесений нарозгляд ВРУ законопроект підтримаютьне лише близько 200 нардепів-киян, якіживуть у столиці і чітко розуміють їїпроблеми, але й близько 300 народнихдепутатів не киян, які найближчих п’ятьроків користуватимуться всіма здобуткамикиївської громади і відчують на собівсі проблеми міста.

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини