MENU

На 666-й день прихода к власти Януковича вынесен незаконный приговор Юлии Тимошенко

2771 3

«Итогом 2011 года является только одно - действующая власть опасна для людей и страны. Это они доказывают своими ежедневными репрессиями, коррупционными схемами и грабежами. Единственное, на что они гаразды - вынести незаконный приговор Юлии Тимошенко. Кстати, это произошло на 666 день прихода Януковича к власти». Об этом написал  Александр Турчинов на своей страничке, сразу после окончания программы «Шустер Live».

«Закінчилась програма. Мене запросили на 22.20, щоб не заважав Азарову розповідати про «покращення життя». Приїхав на 15 хвилин раніше і проскочив у студію разом із Петром Порошенко. Арсенія Яценюка, який приїхав у призначений час не пустили взагалі.

Все ще думками в дискусії. За два роки ця влада нічого нового не придумала, щоб прикрити свою безпорадність, нездатність керувати країною, свою жорстокість та злобу.

Підсумком 2011 року є тільки одне - чинна влада небезпечна для людей і країни. Це вони доводять своїми щоденними репресіями, корупційними схемами та грабунками. Єдине, на що вони спромоглися - винести незаконний вирок Юлії Тимошенко.

До речі, це відбулось на 666 день приходу Януковича до влади. Напередодні була найдовша в цьому році ніч, але вже сьогодні день почав збільшуватись і світла ставатиме все більше. А вони? Вони приречені, тому що світло завжди перемагає темряву!»

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини